Työterveyshoitaja, Vaasa

Haemme Vaasaan avattavaan lääkärikeskukseen työterveyshoitajaa.

Olet jo työskennellyt työterveyshuollossa ja eduksi katsomme työterveyshuollon erikoistumiskoulutuksen. Asiakaskuntasi tulee olemaan monipuolinen ja hoidat sekä isoja että pieniä yrityksiä. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa proaktiivista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella. Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Vaasassa työ sisältää myös päivystävän hoitajan monipuolista työtä, kuten toimenpideavustusta ja päivystysnäytteiden ottoa. Osaat sekä suomenkielen että ruotsinkielen, englanninkielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, laadukkaat työvälineet ja mainiot henkilöstöedut. Kehitämme voimakkaasti työterveyttä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Maria Keto, p. 040 506 1072, maria.keto@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Jaana Perälä-Haapa-aho, p. 050 452 9382, jaana.perala-haapa-aho@pihlajalina.fi

Hakuaika päättyy 21.4.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen