UX designer, Tampere

Etsimme kasvavaan digitiimiimme innostunutta, kokenutta UX Designeria vastaamaan toimialan innovatiivisimpien ja käytettävyydeltään ensiluokkaisten palveluiden suunnittelusta.

Digitiimimme palveluita ovat esimerkiksi keskustelevaan käyttöliittymään perustuva etälääkäripalvelu mobiilissa, verkkopalvelut ja ajanvaraus ja henkilö-, työterveys- ja kunta-asiakkaidemme palveluportaalit. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija.

Haluat tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa. Parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla. Tehdä töitä huipputiimissä yrityksessä, joka arvostaa sinua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli viestit sujuvasti liiketoiminnan, erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten sekä muotoilijoiden ja teknisten ihmisten kanssa. Osaat toimia suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti dynaamisessa monen toimijan ja monen tuotteen ympäristössä. Ajattelet asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti, olet ketterän ohjelmistokehityksen hallitseva tiimipelaaja eikä egosi tule koskaan työsi edelle.

Lisätietoja tehtävästä antavat digitaalisen kehityksen johtaja Katri Nieminen, puhelin 040 779 9318, ja sovellusarkkitehti Jussi Kotilainen, p. 050 564 0179.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tästä.