UX+UI Designer, Tampere

Etsimme kasvavaan digitiimiimme innostunutta suunnittelijaa. Digitiimimme toimii Kehräsaaressa aivan Tampereen ydinkeskustassa. Tiimimme palveluita ovat esimerkiksi keskustelevaan käyttöliittymään perustuva etälääkäripalvelu mobiilissa, verkkopalvelut ja ajanvaraus ja henkilö-, työterveys- ja kunta-asiakkaidemme palveluportaalit. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija.

Osaamisesi ytimessä on UX- ja UI-suunnittelu. Intohimosi on käytettävien sekä visuaalisesti houkuttelevien digitaalisten palveluiden muotoilu. Sinua motivoivat loppukäyttäjien ongelmat ja tarpeet. Haluat ymmärtää suunnittelutyön kontekstin – millaisia ominaispiirteitä, mahdollisuuksia ja rajoitteita se asettaa suunnittelutyölle. Et tyydy ensimmäiseen ideaan, vaan olet valmis testaamaan ja iteroimaan suunnitelmiasi, kunnes ne ratkaisevat alkuperäisen ongelman käyttäjää ilahduttavalla tavalla – ja voit itse olla ylpeä ratkaisustasi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

o Olet ketterän ohjelmistokehityksen hallitseva tiimipelaaja eikä egosi tule koskaan työsi edelle
o Kommunikoit sujuvasti useiden sisäisten sidosryhmien sekä asiakkaiden kanssa
o Ajattelet ja toimit asiakaslähtöisesti liiketoiminnan tavoitteet huomioon ottaen. Olet jatkuvasti kiinnostunut siitä, miten suunnittelemasi asiat vaikuttavat loppukäyttäjien elämään ja millainen vaikuttavuus niillä on liiketoiminnan näkökulmasta.
o Toimit suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti monen tuotteen ympäristössä
o Pystyt nopeasti hahmottamaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja poimimaan oleelliset asiat sujuvien käyttäjäpolkujen toteuttamiseksi
o Pystyt luomaan nopeasti prototyyppejä, joilla voidaan validoida sinun ja tiimin ideoita
o Käytettävyystestaus on sinulle luonteva osa suunnittelutyötä ja olet aina kiinnostunut kuulemaan asiakkaiden palautetta
o Suunnittelet tuotantoon selkeitä, saavutettavia ja käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä, jotka ovat myös visuaalisesti viimeisteltyjä
o Pystyt perustelemaan eri sidosryhmille loogisesti suunnitteluratkaisusi
o Olet myös kiinnostunut seuraamaan ja jatkuvasti kehittämään jo tuotannossa olevia ratkaisuja.

Pihlajalinnassa sinulla on hieno mahdollisuus tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa, parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla yhdessä huipputiimin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat digituoteomistaja Laura Jokinen, p. 040 767 0644, ja pääarkkitehti Jussi Kotilainen, p. 050 564 0179.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen tästä