Vastaava lääkäri, etäpäivystyspalvelut

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa lääkäriä käytännön kliiniseen työhön sekä vastaamaan etäpäivystyspalveluidemme operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä.

Vastaat etänä toteutettavien päivystyspalveluiden kokonaisuuden johtamisesta ja kehittämisestä sekä kliinisestä toiminnasta. Etälääketieteen yksikön päivystyspalveluihin kuuluu mm. laatupalkittuun vastuulääkärimalliin kuuluva valtakunnallinen geriatrinen takapäivystys. Kehität toimintamalleja ja päivystysluonteisia etälääkäripalveluita yhteistyössä asiantuntevan henkilöstömme ja kunta-asiakkaidemme kanssa. Toimit esimiehenä etäpäivystyspalveluiden piirissä työskenteleville lääkäreille. Lisäksi työskentelet kliinisessä työssä geriatrisessa takapäivystyksessä virka-aikaan.

Valtakunnallisesti toimiva geriatrinen takapäivystys palvelee vastuulääkäriyksiköitämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Takapäivystyksen tarkoitus on taata potilaillemme mahdollisimman hyvä hoito heidän omassa hoivakodissaan ja näin välttää turhia päivystyskäyntejä. Käytössämme on alan parhaat tekniset apuvälineet ja tietojärjestelmät, kuten triagea tukeva sähköinen potilasohjausjärjestelmä sekä meille räätälöity potilastietojärjestelmä.

Toimistomme sijaitsee Espoossa. Suosimme etätyötä tehtävien sen salliessa, ja etäpäivystystyötä voikin tehdä mistäpäin Suomea tahansa. Toimenkuvasi on osin räätälöitävissä toiveidesi mukaiseksi, ja voit itse vaikuttaa kliinisen, hallinnollisen ja kehitystyön jakautumiseen.

Toivomme sinun olevan geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri ja omaavan vahvaa kliinistä kokemusta erityisesti ikäihmisten hoidosta. Vastaavalta lääkäriltä edellytetään halua kehittyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmentavaa johtamisotetta ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen, oikeudenmukaiseen kohteluun ja mahdollisuuteen vaikuttaa itse omaan työhönsä. Palkkaus on kilpailukykyinen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi Pihlajalinna Etälääketieteen matkaa alan innovatiivisena ja laadukkaana edelläkävijänä. Tarjoamme sinulle asiantuntevan tiimin tuen sekä innostavan ja kokeneen kollegaverkoston. Raportoit etälääketieteen ylilääkärille.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja:

rekrytointipäällikkö Eveliina Mauno-Tervala, puh. 050-338 11 98, eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi