HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Vastuulääkäri Pihlajalinna Etälääketieteeseen

Vastuulääkärinä työskentelet hybridimallin mukaisesti yhdistäen mielekkäällä ja sinulle sopivalla tavalla etä- ja läsnätyön. IT- ja kollegiaalinen tuki on aina saatavilla.

Paikkakunta: Koko Suomi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Pihlajalinnan etälääketieteen yksikkö on tunnettu geriatrisen hoidon edelläkävijä, ja palkittu vastuulääkäripalvelumme on kokonaisvaltainen ratkaisu ikäihmisten hoivaan. Tarjoamme palvelua valtakunnallisesti kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen parissa.

Vastuulääkärinä työskentelet hybridimallin mukaisesti yhdistäen mielekkäällä ja sinulle sopivalla tavalla etä- ja läsnätyön. Työskentelet pääosin etänä kotitoimistolta tai esimerkiksi mökiltä käsin mutta vierailet aina tietyin väliajoin myös ikäihmisten luona lähikiertopäivien merkeissä. Työtehtäviisi kuuluu lähipäivien lisäksi viikoittainen puhelinkierto omien nimettyjen vastuuyksiköiden hoitajien kanssa sekä päivittäisten konsultaatioiden hoitaminen esim. soittopyyntöinä. Tukenasi toimii Vastuulääkäripalvelun geriatrisen takapäivystyksen lääkäritiimi, joka vastaa yksiköiden akuuttiasioiden konsultaatioihin.

Vastuulääkäritiimimme nauttivat työstään ikäihmisten parissa ja työn antamista vapauksista suunnitella aikatauluja itsenäisesti ja yhdistää mielekästä geriatrista työtä muihin työvaihtoehtoihin ja kaikkiin elämän asioihin. Vastuuyksiköt katsomme aina yhdessä kanssasi alueelta, jonne sinun on helppo ja sujuva matkustaa lähikiertopäivien osalta ja huolehdimme kustannukset matkapäiviltä. Useat lääkärimme hoitavat esimerkiksi mökin läheisyydessä olevia vastuuyksiköitä tai tapaavat samalla perhettä ja ystäviä toisella paikkakunnalla.

Voit vastata yhden yksikön ikäihmisten hoidosta tai voit olla kokoaikainen vastuulääkäri – tai jotain siltä väliltä. Suunnittelemme aina yhdessä kanssasi sinulle sopivan työkokonaisuuden. Voit työskennellä joustavasti ja pääset vaikuttamaan työviikon rakenteeseen ja hyödyntämään etätyöskentelyn mahdollisuuksia.

Panostamme lääkärien säännölliseen koulutukseen ja järjestämme lääkäreillemme joka viikko säännöllistä koulutusta vuorovaikutteisina etäluentoina keskittyen geriatriaa ja yleislääketiedettä koskeviin teemoihin. Iäkkäitä potilaita hoitaville lääkäreillemme järjestämme lisäksi viikoittaisen etänä tapahtuvan GER meetingin, jossa käymme läpi ajankohtaisia kliinisiä asioita ja potilaskonsultaatioita.

Työssäsi on tukena oma yhteyshenkilö, jonka kanssa käytännön asioiden hoitaminen ja muun muassa työviikon aikataulujen suunnittelu sujuu mutkattomasti. Yhteyshenkilön lisäksi ympärilläsi työskentelee sinua aina auttaen tiimivastaava esihenkilö ja koko muu kollegaverkosto.

Työskentelemme etäyhteyksillä mutta tiimi ja kollegat ovat aina lähelläsi ja tukiverkosto ympärilläsi. Huolehdimme sinulle työvälineet (kannettava tietokone, puhelin ja nettiyhteydet) ja IT-tuki on aina tarvittaessa saatavilla.

Tarjoamme

Työkulttuurissamme näkyvät kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen meistä saa ja voi viedä asioita eteenpäin. Me lupaamme, että meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle kehittämään työtapoja ja -yhteisöä. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja elät itsesi näköistä elämää. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden.

  • Liikunta- kulttuuri ja hammashoitoetuus ePassilla

  • Laajat työterveyshuollon palvelut

  • Joustavat työaikajärjestelyt

  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

  • Edullisempi hinta Forever-kuntoklubilla kuntoillessa

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Koko Suomi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: LL, eval, EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö Laura Iisakka [email protected] 040 5730517

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi