HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Yleislääkäri Pääkaupunkiseudulle

Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa voit aloittaa vastaanoton pitämisen osana erinomaista työyhteisöä miellyttävissä tiloissa ja tehokkaassa ympäristössä.

Paikkakunta: Helsinki, Espoo, Vantaa

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Kasvun myötä meillä on juuri Sinun yleislääkäriosaamisellesi kysyntää tehtävissä, joissa potilasvirta on taattua. Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa voit aloittaa vastaanoton pitämisen osana erinomaista työyhteisöä miellyttävissä tiloissa ja tehokkaassa ympäristössä.

Meille tekemäsi työ on erittäin arvokasta ja haluammekin tarjota sen tekemiseksi parhaat mahdolliset lähtökohdat. Käytössäsi on laajat tutkimus- ja kuvantamismahdollisuudet sekä moderni välineistö. Konsultaatiomahdollisuutesi ovat laajat, sillä Uudenmaan lääkärikeskuksissa ja sairaalatoiminnassa on edustettuna lähes jokainen erikoisala!

Työn aloitus, työskentelyajat ja työpanos ovat joustavasti sovittavissa. Voit työskennellä pienimuotoisesti tai kokopäivätyössä. Voit joustavasti yhdistää työhösi etälääketieteen työmahdollisuuksiamme.

Uudenmaan toimipisteemme ovat:

  • Pihlajalinna Tavastia

  • Pihlajalinna Munkkivuori Dextra

  • Pihlajalinna Sello

  • Pihlajalinna Vantaa

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana ja konsernimme muista kattavista eduista.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Helsinki, Espoo, Vantaa

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: LL, eval, EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Annika Ylönen [email protected] 040 901 3312

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi