HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Yleislääkäri Kristiinankaupunkiin

Etsimme nyt yleislääkäriä Kristiinankaupunkiin. Voit olla valmistumisen kynnyksellä oleva lääketieteen kandidaatti, uraasi aloitteleva lisensiaatti tai jo kokeneempikin tekijä.

Paikkakunta: Kristiinankaupunki

Työsuhteen tyyppi: Lääketieteen opiskelijat, Määräaikainen, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen

Työn kuvaus

Etsimme yleislääkäriä länsirannikolle Kristiinankaupunkiin. Voit olla valmistumisen kynnyksellä oleva lääketieteen kandidaatti, uraasi aloitteleva lisensiaatti tai jo kokeneempikin tekijä.

Terveyskeskuksen yleislääkärinä työnkuvasi on monipuolinen: työhön voidaan sisällyttää toiveidesi mukaisesti esimerkiksi kiirevastaanottoa (arkeen ja viikonlopulle), neuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, tavallista vastaanottotoimintaa unohtamatta.

Kaksikielisessä Kristiinankaupungin terveyskeskuksessa on sujuvat hoitokäytänteet, ja kanssasi arjessa työskentelee kokenut ja osaava henkilökunta. Arjen toimintamalleja kehitetään yhdessä, eli meillä pääset aidosti vaikuttamaan työhösi! Kristiinankaupungin terveyskeskus on opettavainen työpaikka, jossa pääset osallistumaan säännöllisiin työpaikan sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin. Pääset harjoittelemaan ruotsin kielen taitojasi ja riittää, että pärjäät ruotsiksi vastaanottotilanteissa.

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun aikatauluihisi sopivasti, elämäntilanteeseesi sopivalla työpanoksella. Tarjoamme myös mahdollisuuden kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Pihlajalinna auttaa sinua tarvittaessa majoituksen hankkimiseen liittyvissä ja muissa käytännön asioissa.

Kristiinankaupunki on idyllinen rannikkokaupunki viehättävine vanhoine puutaloalueineen sekä kuvankauniine ympäristöineen. Reilussa tunnissa Kristiinankaupungista suuntaa mm. Vaasaan, Seinäjoelle ja Poriin.

Tarjoamme

  • Liikunta- kulttuuri ja hammashoitoetuus ePassilla

  • Laajat työterveyshuollon palvelut

  • Joustavat työaikajärjestelyt

  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

  • Edullisempi hinta Forever-kuntoklubilla kuntoillessa

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Kristiinankaupunki

Työsuhteen tyyppi: Lääketieteen opiskelijat, Määräaikainen, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen

Vaadittavat oikeudet: LK, LL, eval, EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Aleksi Aalto [email protected] 040 726 5952

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi