Työskentely Pihlajalinnassa

Sinä olet meille tärkeä

Meillä Pihlajalinnassa työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä arvo. Panostamme siihen, että sinulla ja kaikilla työntekijöillämme on hyvät edellytykset tehdä työnsä huippulaadulla. Mielestämme toimiva työympäristö on hyvinvoinnin ja laadukkaan lääkärintyön kulmakivi. Jokaisessa toimipisteessämme on hyvä tekemisen meininki, työ on laadukkaasti johdettua ja tukenasi on ammattitaitoinen henkilökunta sekä käytössäsi laadukkaat välineet.

Ammatillinen kehittyminen

Pihlajalinnassa sinulla on valtava määrä vaihtoehtoja tehdä tärkeää työtä. Panostamme henkilöstömme ammatilliseen kehittymiseen ja tuemme jokaisen työntekijämme henkilökohtaista kehittymissuunnitelmaa. Meille on tärkeää pysyä ajan hermolla ja varmistaa, että Pihlajalinnan ammattilaiset voivat palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jatkuva kouluttautuminen on ammattitaidon ylläpidon ja kehittymisen ehdoton edellytys.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen

Me pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja kannustamme myös sinua pitämään hyvää huolta itsestäsi. Työn ja vapaa-ajan joustava yhteensovittaminen on tärkeää. Tarjoamme työhösi tarvitsemaasi joustoa elämäntilanteesi ja perheesi huomioiden.

Yleis- ja työterveyslääkärit

Monipuolisia työmahdollisuuksia yksityisellä ja julkisella sektorilla

Tarjoamme yleis- ja työterveyslääkäreille monipuolisia työmahdollisuuksia Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa sekä julkisen terveydenhuollon yksiköissämme. Etsimme jatkuvasti uusia lääkäreitä avoimiin tehtäviin eri puolilla Suomea. Voit olla urasi alussa oleva tai kokeneempi lääkäri. Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan ja parhaalla mahdollisella tavalla uraasi edistävän työn.

Julkinen terveydenhuolto

Terveyskeskuksemme työllistävät lääkäreitä erilaisiin perusterveydenhuollon tehtäviin Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Lukuisat vaihtoehdot mahdollistavat työskentelyn juuri sinulle sopivalla sijainnilla ja sopivaa haastetta tarjoavassa työtehtävässä ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana.

Voit suorittaa yleislääketieteen erikoistumiseen tarvitsemiasi terveyskeskus- ja reunajaksoja kattavasti julkisen terveydenhuollon toimipisteissämme. Tarjoamme eripituisia jaksoja yleislääketieteen lisäksi myös esimerkiksi kirurgiaan, anestesiologiaan, geriatriaan, sisätauteihin sekä psykiatriaan.

Pihlajalinnan lääkärikeskukset

Korkeatasoiset lääkärikeskuksemme tarjoavat yleis- ja työterveyslääkäreille mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen. Voit aloittaa vastaanoton pitämisen myös osaviikkoisesti tai voimme rakentaa yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan yhdistelmän useasta eri toimipisteestä. Voit tehdä töitä palkansaajana tai ammatinharjoittajana.

Pihlajalinna työterveyden toimipisteissä voit halutessasi myös suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseesi tarvitsemiasi palveluita.

Erikoislääkärit

Erikoisen kiinnostavia ja monipuolisia työmahdollisuuksia erikoislääkäreille

Pihlajalinnan kattava lääkärikeskus- ja sairaalaverkostomme sekä monipuoliset julkisen sektorin palvelumme tarjoavat eri alojen erikoislääkäreille haastavia ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Osaava ja motivoitunut hoitohenkilökuntamme ja ajanmukaiset tilat tekevät työskentelystäsi miellyttävää.

Pihlajalinnan toimipisteissä työskentelee satoja erikoislääkäreitä — lähes kaikki erikoisalat ovat edustettuina meillä Pihlajalinnassa. Vastaanottoa voit pitää Levin tuntureilta Helsingin keskustaan. Rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lääketieteen kandidaatit

Pidämme sinusta hyvää huolta - tule Pihlajalinnaan kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Joukossamme opit kokeneemmilta kollegoilta ja kehityt nopearytmisessä ja dynaamisessa työyhteisössä. Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä. Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä osaavan hoitajahenkilöstön.

Meille on kunnia-asia, että kandimme haluavat tulla meille takaisin töihin — niin he yleensä tulevatkin. Pihlajalinnassa on reilu ja mukava tekemisen meininki. Arvostamme sitoutunutta työotetta ja sitä, että pihlajalinnalaiset työskentelevät aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntapisteissämme työskentelee vuosittain useita kymmeniä lääketieteen opiskelijoita. Opiskelijoita hakeutuu meille töihin kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Pihlajalinnassa on lukuisia työmahdollisuuksia, oletpa viettämässä välivuotta tai etsit terveyskeskus- tai osastonlääkärin sijaisuutta kesäksi.

Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä. Meillä voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita. Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka.

Kiinnostuitko? Katso Pihlajalinnan rekrytoinnin yhteystiedot ja kysy lisää.

Hammaslääkärit ja erikoishammaslääkärit

Tarvitsemme joukkoomme lisää suun terveydenhoidon ammattilaisia

Pihlajalinnan hammasklinikoita on jo kymmeniä kautta maan ja ketjumme laajenee jatkuvasti. Myös julkisen hammashoidon yksiköissämme on mielenkiintoisia työtehtäviä suun terveydenhoidon osaajille.

Julkinen hammashoito

Terveyskeskuksemme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjamaalla tarjoavat sinulle monipuolista hammaslääkärin työtä vakaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Meillä teet korkeatasoista hammaslääkärin työtä laadukkain välinein ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan avustamana.

Pihlajalinna Hammasklinikat

Klinikkaverkostomme kattaa suurimpia asutuskeskuksia ja kasvaa koko ajan. Voit tehdä yksityishammaslääkärin työtä aivan Helsingin ytimessä tai Levin tuntureilla Lapissa.

Hoitohenkilökunta

Runsaslukuisessa joukossamme ovat edustettuina lähes kaikki hoitoalan ammattinimikkeet. Toimintamme laajenee ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti lisää hoitotyön kokeneita konkareita sekä innokkaita uusia osaajia.

Pihlajalinnassa voit työskennellä erilaisissa tehtävissä julkisen terveydenhuollon parissa tai lääkärikeskuksissa, sairaaloissa ja hammasklinikoilla.

Pihlajalinnan julkisen terveydenhuollon yksiköistä löydät monenlaista työtä terveyskeskuksista, sairaaloista ja hoivakodeista. Pihlajalinnan laajojen yksityispalveluiden valikoimasta löydät mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä mm. sairaanhoitajille, työterveyshoitajille, suuhygienisteille ja hammashoitajille.

Tarjoamme sinulle innostavan työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossamme parhaiden ammattilaisten ympäröimänä.