Lääketieteen kandidaatit

Pidämme sinusta hyvää huolta - tule Pihlajalinnaan kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Joukossamme opit kokeneemmilta kollegoilta ja kehityt nopearytmisessä ja dynaamisessa työyhteisössä. Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä. Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä osaavan hoitajahenkilöstön.

Meille on kunnia-asia, että kandimme haluavat tulla meille takaisin töihin — niin he yleensä tulevatkin. Pihlajalinnassa on reilu ja mukava tekemisen meininki. Arvostamme sitoutunutta työotetta ja sitä, että pihlajalinnalaiset työskentelevät aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntapisteissämme työskentelee vuosittain useita kymmeniä lääketieteen opiskelijoita. Opiskelijoita hakeutuu meille töihin kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Pihlajalinnassa on lukuisia työmahdollisuuksia, oletpa viettämässä välivuotta tai etsit terveyskeskus- tai osastonlääkärin sijaisuutta kesäksi.

Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä. Meillä voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita. Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka.

Kiinnostuitko? Katso rekrytoinnin yhteystiedot ja kysy lisää. Tai lähetä meille avoin hakemus.