Yleis- ja työterveyslääkärit

Monipuolisia työmahdollisuuksia yksityisellä ja julkisella sektorilla

Tarjoamme yleis- ja työterveyslääkäreille monipuolisia työmahdollisuuksia Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa sekä julkisen terveydenhuollon yksiköissämme. Etsimme jatkuvasti uusia lääkäreitä avoimiin tehtäviin eri puolilla Suomea. Voit olla urasi alussa oleva tai kokeneempi lääkäri. Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan ja parhaalla mahdollisella tavalla uraasi edistävän työn.

Julkinen terveydenhuolto

Terveyskeskuksemme työllistävät lääkäreitä erilaisiin perusterveydenhuollon tehtäviin Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Lukuisat vaihtoehdot mahdollistavat työskentelyn juuri sinulle sopivalla sijainnilla ja sopivaa haastetta tarjoavassa työtehtävässä ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana.

Voit suorittaa yleislääketieteen erikoistumiseen tarvitsemiasi terveyskeskus- ja reunajaksoja kattavasti julkisen terveydenhuollon toimipisteissämme. Tarjoamme eripituisia jaksoja yleislääketieteen lisäksi myös esimerkiksi kirurgiaan, anestesiologiaan, geriatriaan, sisätauteihin sekä psykiatriaan.

Pihlajalinnan lääkärikeskukset

Korkeatasoiset lääkärikeskuksemme tarjoavat yleis- ja työterveyslääkäreille mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen. Voit aloittaa vastaanoton pitämisen myös osaviikkoisesti tai voimme rakentaa yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan yhdistelmän useasta eri toimipisteestä. Voit tehdä töitä palkansaajana tai ammatinharjoittajana.

Pihlajalinna työterveyden toimipisteissä voit halutessasi myös suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseesi tarvitsemiasi palveluita.

Kiinnostuitko? Katso rekrytoinnin yhteystiedot ja kysy lisää. Tai lähetä meille avoin hakemus.