Asiakkuusohjelma

Parhaan mahdollisen elämän ytimessä on terveys. Oman terveyden edistäminen on arkisia valintoja ja välillä isojakin kuntoprojekteja tai totuttelua elämään pitkäaikaissairauden kanssa. Haluamme olla kumppanisi kaikissa hyvinvoinnin, terveyden ja sairaudenhoidon asioissa. Siksi myös Forever-kuntoklubiketju on osa Pihlajalinnaa.

Uuden asiakkuusohjelmamme avulla pidämme sinut ajan tasalla

  • terveyden ja hyvinvoinnin teemoista,
  • uutuuksista, tapahtumista ja asiantuntija- ja urheilijatapaamisista sekä
  • tarjoamme taloudellisia etuja ja tarjouksia.

Huolehdi terveydestäsi niin se huolehtii sinusta

Terveydestä tiedetään paljon, mutta paras oman terveytesi asiantuntija olet sinä itse. Tavoitteenamme on, että kaikissa elämäsi vaiheissa sinä voit paremmin. Tarjoamme asiakkuusohjelmassa yleisiä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä etuja, kuten esimerkiksi tapahtumia ja tarjouksia tuotteistamme ja palveluistamme. Lisäksi tarjoamme henkilö- ja asiointitietojesi pohjalta sinulle räätälöityjä etuja.

Asiakkuusohjelmamme on maksuton, eikä edellytä ostoja Pihlajalinnasta. Lähetämme sinulle muutaman kerran vuodessa uutiskirjeen eli emme tuki sähköpostilaatikkoasi jatkuvasti. Asiakkuusohjelmamme kehittyy ajan ja jäsentensä tarpeiden kautta. Asiakkuusohjelman tietosuojaselosteen löydät täältä.

Liity mukaan!

Voit liittyä asiakkuusohjelmaan helpoiten Oma Pihlajalinna -palvelussa.

Voit lähettää meille toiveita ja palautetta osoitteeseen asiakkuusohjelma@pihlajalinna.fi.

Tervetuloa mukaan!