Joustotili

Pihlajalinna joustotilillä rahoitat hoitosi helposti ja järkevästi. Voit hakea tilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi netissä tai avata sen Pihlajalinnassa ennen hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta.

Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikassamme. Voit myös hakea rahoituspäätöksen vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Resurs Bankin rahoituksella voit jakaa ostosi osiin jopa 72 kuukaudelle.

• Käyttäessäsi Resurs Bank -rahoitusta, et maksa mitään toimipaikassa, vaan lasku tulee kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
• Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja ostokset voit maksaa ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja.
• Ostokset voi maksaa myös kolmessa kuukaudessa ilman korkoa! Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4 €/kk.
• Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk ja tilimaksun 35 €.

Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat, päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi:
• Henkilötunnuksesi on oikein
• Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
• Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)

Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen kuin haet luottoa.

Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään maksua toimipaikkaamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Huom! Jos hakemus, tiliehdot tai rahoitustaulukko eivät aukea, varmista, että koneessasi on Adobe Reader asennettuna. Tarvittaessa voit hakea sen ilmaiseksi klikkaamalla tästä.

• Täytä hakemus täällä!

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa, lue yleiset sekä erityiset tiliehdot sekä tutustu esitteeseen:
Pihlajalinna-tili, maksuvaihtoehdot
Pihlajalinna-tili, esite
Pihlajalinna-konto, betalningsalternativ
Pihlajalinna-konto, broschyr

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.

Luotonantaja:
Resurs Bank AB
PL 3900, 00002 Helsinki
Asiakaspalvelu: 09 622 4308