Anette Maurinen — Pihlajalinna

Anette Maurinen

Physiotherapist

Toimin fysioterapeuttina Pihlajalinna Kelloportissa ja Koskiklinikalla. Autan sinua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Tämän lisäksi olen erikoistunut  faskiahoitoihin sekä purentalihasten käsittelyyn. Olen käynyt Steccon faskiamanipulaatio kurssit 1 & 2, joita hyödynnän erilaisiin kiputiloihin ja arpien hoitoon.

Tuki- ja liikuntaelimistön osalta kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat polvi, lantio, selkä, olkapää ja niska- ja hartiaseudun ongelmat. Myös leikkausta edeltävä ja sen jälkeinen kuntoutus kuuluvat osaamiseeni. 

Äitiysfysioterapian osalta osaamiseeni kuuluu erityisesti turvallinen liikkuminen raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, vatsalihasten erkauman palautuminen, lantionpohjan toiminnan arviointi ja hoito sekä sektioarven käsittely.

Lantionpohjan fysioterapiassa hoidan kaikkia iästä ja ongelmasta riippuen. Virtsankarkailu, laskeumat ja kiputilat ovat yleisimpiä syitä, joiden vuoksi vastaanotolleni hakeudutaan.  

Kaikenikäiset asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni! 

Specialisations and tasks:

Physiotherapist

Child patients:
I treat child patients
Languages:
English, Finnish
Locations:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere