Attila Baráth — Pihlajalinna

Attila Baráth

Pihlajalinna of the Mind

Olen psykiatrian erikoislääkäri. Voin hoitaa potilaita suomen, englannin sekä unkarin kielillä.
Minulla on yli 20 vuoden monipuolinen työkokemus psykiatrian alalla. Asenteeltani olen empaattinen ja helposti lähestyttävä.

Pyrin hyvään ja luotettavaan yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on mielipahan helpottaminen, psyykkisen tasapainon vahvistaminen ja säilyttäminen.

Palvelut: hoidon tarpeen arviointi, lääkehoidon arvio ja toteutus, kuntoutus- ja työkykyarviot, keskustelukäynnit. Lausuntojen laatiminen ja reseptien uusinta henkilökohtaisen arvion perusteella.

Kiinnostukseni erityiskohteet: mielialahäiriöiden hoito, lääkehoidon optimointi, psykoterapiakaltaiset hoitokeskustelut parempaa oirehallintaa ja elämänhallinnan parantamista varten.


Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika noin 45-60min. Psykoterapia-arviot vaativat aina 90min ajan.

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Specialisations and tasks:

Specialist in psychiatry

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, English, Hungarian
Locations:

Remote appointment