Hanna von Plato, Doctor of Medical Science — Pihlajalinna

Hanna von Plato

Anaesthesiologist
Pain doctor

Pain management

Doctor of Medical Science

Työskentelen Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa kipua hoitavana anestesialääkärinä. Olen suuntautunut erityisesti vammojen ja leikkausten jälkeisen akuutin ja pitkittyneen kivun ja hermoperäisen kivun lääkkeelliseen ja lääkkeettömään hoitoon. Myös kroonisen kivun hoito kuuluu osaamiseeni. Olen anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri, ja minulla on kivunhoitolääketieteen erityispätevyys pohjoismaisesta koulutusohjelmasta, sekä palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys. Hoidan myös syöpäpotilaiden kipua.  

Olen tehnyt väitöskirjatyöni leikkauksen jälkeisen kivun hoidosta ja kivun riskitekijöistä leikkauspotilailla. Minulla on vuosien monipuolinen kokemus työskentelystä kipupotilaiden ja leikkauspotilaiden parissa. Työssäni hyödynnän moniammatillisen tiimin osaamista siihen soveltuvissa tilanteissa. 

En uusi vastaanotollani vahvojen opioidien reseptejä lukuun ottamatta leikkauksen jälkeistä kipua tai syöpäkipua, en myöskään uusi bentsodiatsepiini reseptejä. En aloita kannabislääkehoitoja enkä uusi kannabislääkereseptejä.

Specialisations and tasks:

Specialist in anaesthesiology and intensive care medicine

Special competence in pain management

Special competence in palliative medicine

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, Swedish, English
Locations:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki