Hannu Heikkilä — Pihlajalinna

Hannu Heikkilä

Physiotherapist

Fysioterapeutti, OMT

Työfysioterapeutti

"URAPUTKI"
Valmistuin lääkintävoimistelijaksi toukokuussa 1980.  Myöhemmin ammattinimike on muuttunut fysioterapeutiksi. Koko ajan olen toiminut yrittäjänä ja ammatinharjoittajana, paitsi Seinäjoen ammattikorkeakoulussa olin projektihommissa 2003-2006. Vaasaan muutin 2009, naisen takia kuinkas muuten, ja pääsin töihin Eurofysio Oy:hyn, joka nykyään kuuluu Fysios Oy:hyn. Pihlajalinna Oy:ssa aloitin maaliskuussa 2022. 

KOULUTUKSET 

SOMTY ry:n järjestämän OMT- koulutuksen suoritin 2008-2011. Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on erikoistumiskoulutus tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. OMT-fysioterapian tärkeä perusta on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta kliininen päättely. OMT-fysioterapeuteilla on erikoisosaamista mm. selkä- ja niskakipujen, purentaelinten ongelmien, päänsäryn, huimauksen ja hermokipujen hoitamiseen. Steccon Fascial Manipulation level 1 ja 2 koulutus on tuonut myös mielenkiintoisen mahdollisuuden hoitaa tuki –ja liikuntaelimistön ongelmia. 

Kokemuksen ja kouluttautumisen ansiosta, minulla on taito auttaa sinua moninaisissa tuki –ja liikuntaelimistön ongelmissa. 

Asiakkaaksi voivat tulla kaikki ikään ja kokoon katsomatta.


 

Toimipisteet:

Pihlajalinna Vaasa

Kiillekuja 1, 65300 Vaasa


ABB.n toimipiste 

Strömbergin puistotie 6 C , 65320 Vaasa 

Specialisations and tasks:

Occupational health physiotherapist

Physiotherapist

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, Swedish, English
Locations:

Pihlajalinna Laihia työterveys

Vallinmäentie 43, 66400 Laihia

Pihlajalinna Vaasa

Kiillekuja 1, 65300 Vaasa

Vaasan ABB:n alueen vastaanotto

Strömbergin puistotie 6 C, 65320 Vaasa