Helka Koivu, Doctor of Medical Science — Pihlajalinna

Helka Koivu

On-call duty
Orthopaedist
Doctor of Medical Science

Toimin Pihlajalinnassa ortopedina ja jalkakirurgina. Koulutukseltani olen lääketieteen tohtori sekä ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, lisäksi olen suorittanut Euroopan Jalkakirurgiayhdistyksen EFASin jalkakirurgian erityispätevyyden.
 

Erikoisosaamistani ovat nilkan ja jalkaterän alueen vammat, nilkan ja jalkaterän alueen tähystyskirurgia, nilkan tekonivelet, nilkan ja jalkaterän kulumaoireiden sekä virheasentojen hoito. Olen tehnyt myös paljon reumaortopediaa.

Työskentelin erikoislääkäriksi valmistumisen jälkeen Turun Yliopistollisessa Keskussairaalassa ortopedialla ja reumaortopedialla vuosina 2007 - 2013. Yksityisvastaanottoa olen pitänyt vuodesta 2007 alkaen.
 

Olen tehnyt väitöskirjani nilkan tekonivelistä ja jatkanut sen jälkeen tutkimustoimintaa aiheesta. Olen aktiivinen Suomen jalkakirurgiayhdistys ry:ssä (Suojalka), jossa olen toiminut hallituksen jäsenenä ja sihteerinä useana vuotena sekä yhdistyksen puheenjohtajana kaudella 2014 – 2015. Tällä hetkellä toimin lisäksi jäsenenä EFASin koulutuskomiteassa.
 

Harrastuksiini on lapsuudesta saakka kuulunut ratsastus ja tanssi, erityisesti klassinen baletti, jonka vuoksi näiden lajien vammat ja rasitusvammat ovat tulleet minulle tutuiksi. 

Specialisations and tasks:

Specialist in orthopaedics and traumatology

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku