Johanna Näsinlinna — Pihlajalinna

Johanna Näsinlinna

Gynaecologist

Olen valmistunut naistentautien ja synnytysten erikoislääkäriksi 1/2020. Hoidan laaja-alaisesti kaikenlaisia gynekologisia vaivoja; vuotohäiriöitä, kipuja ja muita huolta aiheuttavia oireita, sekä teen myös tarkastuksia. Teen gynekologisia ja raskaudenaikaisia ultraäänitutkimuksia (pois lukien seulonta- ja rakenneultraäänitutkimukset) sekä gynekologisia pientoimenpiteitä, kuten kierukan laittoja/poistoja sekä ehkäisykapselin laittoja/poistoja. 

Gynekologina hoidan kaikenikäisiä tyttöjä/naisia. Toki pienille lapsille suosittelen varaamaan ensisijaisesti ajan lastenlääkärille, mutta murrosiän haasteet hoidan mielelläni.

Olen valmistunut seksuaaliterapeutiksi 11/2023. Seksuaalisuuteen liittyvät huolet, kysymykset, kivut, ovat mieluisia aiheita käsitellä vastaanotollani. Lääkärin vastaanotolla ei tehdä varsinaista terapiatyötä, mutta pidän Hämeenlinnan Pihlajalinnalla myös seksuaaliterapeutin vastaanottoa, erillisellä hinnastolla. 

Päivätyössäni Kanta-Hämeen keskussairaalassa teen esim. lapsettomuuspoliklinikkatyötä ja myös hormonitoiminnan häiriöt ovat minulle tuttuja.

Specialisations and tasks:

Specialist in obstetrics and gynaecology

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Hämeenlinna

Raatihuoneenkatu 10, 13100 Hämeenlinna