Kristiina Ruotsalainen, Lic.Med. — Pihlajalinna

Kristiina Ruotsalainen

General practitioner
Lic.Med.

Huom. EN hoida akuutteja hengitystieinfektioita ja korvatulehduksia, en tee työterveystarkastuksia enkä kirjoita rauhoittavia reseptilääkkeitä ensikäynnillä, vaan suosin lääkkeettömän hoidon keinoja.

Olen yleislääkäri, jolle tärkeää on asiakkaiden terveysongelmien kokonaisvaltainen arviointi ja hoito. Siksi perusvastaanottoaikani ovat pitkiä 30-60 min.  90 min kokonaisvaltaisten aikojen ajanvaraukseen kuuluu etukäteen lähetettävä esitietolomake sähköpostitse tai postitse. Varaa sellainen puhelimitse. 

Ensikäynnin tulee olla vastaanottokäynti tai videovastaanotto. Puhelinvastaanotto on jatkokäyntejä varten. Sähköpostitse annettavasta neuvonnasta, lääkärinlausunnoista  ja reseptin uusinnasta laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Suosittelen lämpimästi etävastaanottoa kaikkiin tilanteisiin, joissa et tarvitse lääkärin tutkimusta fyysisesti. Teen tarvittaessa kotikäyntejä Lappeenrannan alueella. Kiinnitän erityistä huomiota elämäntapatekijöihin, varsinkin ravitsemukseen ( myös rauta),  suolistoon, uneen, palautumiseen, liikuntaan sekä kuntoutustarpeeseen.  Hoidan kilpirauhaspotilaita. Kauttani saa laajoja ruoka-aineallergiaan, ravintoaineisiin ja suolistoon liittyviä tutkimuspaketteja.  Käytän hoidossa mukana myös  nivelpistoksia, akupunktiota, sekä lyhytterapiaa hypnoterapian, positiivisen psykologian ja myötätuntokeskeisen terapian keinoin. Minulla on vuosien kokemus työterveyshuollon ja kuntoutuksen parista sekä 3-vuotinen hypnoterapeuttikoulutus.

Specialisations and tasks:

General practitioner

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish
Locations:

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta