Laboratorio Oulainen — Pihlajalinna

Laboratorio Oulainen

Laboratory

Laboratoriotutkimuksiin tarvitaan pääsääntöisesti lääkärin lähete. Paikalle on hyvä saapua noin 15 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta verenkierto ehtii tasaantua. Verkkoajanvarauksen kautta ei ole mahdollista tulla sokerirasitukseen tai kliinisen fysiologian tutkimuksiin, kuten ekg tai spirometria. (Näihin ajanvaraus puhelimitse: 010 312 010). 


Saapumisohje: Toimimme palvelukeskus Taukokankaan tiloissa. Ilmaista parkkitilaa löytyy toimipisteen lähellä olevalta parkkipaikalta. Toimipisteeseen oma sisäänkäynti Taukokankaan oikeanpuoleisesta päädystä, jossa opasteet ovelle.

Varattavien aikojen pituuden: Näytteenotto 20 min. EKG 20 minuuttia. Näytteenotto ja EKG 40 min. Spirometria 40 min. Mikäli tarvitset valmistautumisohjeita, varaa soittoaika Oulaisten työterveyshoitajalle ennen ajanvarausta laboratorioon.

Kotona otettuja näytteitä voi tuoda labraan sen aukioloaikoina, tai työterveyshoitajan kanssa erikseen sovittuna aikana.

Vieritutkimukset Oulaisissa: Virtsan kemiallinen seulonta, CRP, EKG ja StrepA.


Oulaisten yksikössä ei oteta koronanäytteitä. Tarvittaessa hakeuduthan testiin Pihlajalinnan testauspisteeseen Ouluun tai omaan terveyskeskukseen.

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, Swedish, English
Locations:

Pihlajalinna Oulainen

Reservikomppaniankatu 11, 86300 Oulainen