Maiko Kangro — Pihlajalinna

Maiko Kangro

Pihlajalinna of the Mind
Psychiatrist

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja tehnyt sekä poliklinikka- että sairaalatöitä, mutta viimeiset pari vuotta olen työskennellyt vain avohoidon potilaiden kanssa. Hoidan kaikkia yleisimpiä mielenterveyshäiriöitä, mutta henkilökohtaisesti kiinnostaa eniten ADHD/ADD, mielialahäiriöt (depressio ja kaksisuuntainen mielialahäiriö) ja ahdistushäiriöt. Mm. teen ADHD/ADD:n ja autismikirjon häiriön diagnostiikkaa.

En uusi muiden lääkäreiden kirjoittamia PKV-reseptejä, en hoida päihderiippuvuuksia. Hoidan potilaita 18.v. alkaen. Teen työkyky-, sairausloma- ja psykoterapia-arvioita ja niiden perusteella B-lausuntoja. Laadin lausuntoja Puolustusvoimille lykkäystä varten. En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja. 

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etäyhteydellä. Tervetuloa!


Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. Specialisations and tasks:

Specialist in psychiatry

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, Estonian, English, German
Locations:

Remote appointment