Marika Kuuskeri, Doctor of Medical Science — Pihlajalinna

Marika Kuuskeri

Plastic surgeon
Doctor of Medical Science

Olen plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja työskentelen yksityisvastaanottoni lisäksi myös Tampereen yliopistollisessa sairaalassa plastiikkakirurgian klinikassa apulaisylilääkärinä. TAYS:ssa teen paljon mm. mikrokirurgisia leikkauksia. Olen myös syventänyt osaamistani ja työskennellyt plastiikkakirurgian erikoislääkärinä Kanadassa Toronton yliopistosairaalassa. 

Hoidan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita, myös lapsia. Minulla on vuosien kokemus erilaisista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Erityistä perehtyneisyyttä minulla on kasvojen ja silmäluomien alueen kirurgiaan, erilaisten ihosyöpien ja -kasvainten leikkaushoitoon, sekä vartaloa muokkaavaan ja rintojen alueen (suurennus, pienennys, kohotus) kirurgiaan. Osaamisalueeseeni kuuluvat myös arpikorjaukset, intiimialueen kirurgia sekä injektiohoidot (täyteaineet, Botox). Ihomuutosten poistot onnistuvat sujuvasti yleensä jo konsultaatiokäynnin yhteydessä. Minulla on myös haavanhoidon erityispätevyys.

Lääkärinä olen helposti lähestyttävä ja etenen aina asiakasta kuunnellen. Haluan löytää kullekin asiakkaalleni parhaan ja yksilöllisesti suunnitellun toimenpiteen. 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Specialisations and tasks:

Specialist in plastic surgery

Special competence in wound care

Child patients:
I treat child patients
Languages:
English, Finnish
Locations:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere