Marika Schröder, Doctor of Medical Science — Pihlajalinna

Marika Schröder

Skin specialist
Doctor of Medical Science

Laaja osaaminen ihotauteihin erityisesti ja lääketieteeseen yleisesti. Tunnistan ja hoidan sekä hyvä- että pahanlaatuisia ihokasvaimia ja hoidan perinteisiä ihotauteja kuten ihottumia. Olen myös erityisen kiinnostunut aknen ja ruusufinnin hoidosta ja hoidan arpia, verisuonimuutoksia, liikahikoilua, hampaiden narskuttelua, migreeniä, ikääntymismuutoksia ym.  

Käytän lasereita, perinteistä ihokirurgiaa paikallispuudutuksessa ja botuliinia. Täyteaineita en laita. 

Ensimmäistä kertaa vastaanotolle tultaessa varataan 20 min, jolloin käydään läpi mahdolliset jatkotoimenpiteet. Usein hoito onnistuu heti ensikäynnillä jos asiakas toivoo, mutta esim ihosyövän jatkoleikkauksia varten täytyy varata erillinen aika.

Vastaanotan Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa.

Hoidan myös HUS palvelusetelin saaneita ihosyöpäpotilaita. Nämä ajanvaraukset tapahtuu puhelimitse.

Pidän myös etävastaanottoa. Etävastaanotoilla hoituu monet asiat kuten ihottumat, kutinat, karvatuppitulehdukset, nokkosrokot, syyhy jne. Myös ruusufinniin, akneen ja isotretinoiinihoitoon liityvät asiat sekä esteettisiin toimenpiteisiin liittyvät konsultaatiot hoituvat etävastaanotolla.  

Luomia ja epäilyttäviä ihomuutoksia ei voi arvioida videoyhteyden välityksellä. Niiden suhteen suosittelen varaamaan aikaa tavalliselle vastaanotolle, jolloin muutoksen arviointi dermatoskoopilla onnistuu.

Reseptien uusimispyynnöt ja hoitopuhelut varataan soittamalla Pihlajalinnan ajanvaraukseen.

Kirjoitan ihotautilääkärin blogia osoitteessa: https://marikaschroder.blog ja kotisivuni löytyvät: https://marikaschroder.com

Specialisations and tasks:

Specialist in dermatology

Child patients:
I treat child patients
Languages:
English, Swedish, Finnish
Locations:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki