Mia Puuska — Pihlajalinna

Mia Puuska

Pihlajalinna of the Mind
Psychotherapist

Olen psykodynaaminen yksilöpsykoterapeutti (Valvira, Kela) ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Omaan monipuolisen työkokemuksen lievien, keskivaikeiden ja vaikeiden mielenterveyden häiriöiden hoidosta.

Erityisosaamiseni on urheilijoiden sekä urheilu-uran jo päättäneiden mielen hoito. Hoidan laaja-alaisesti yli lajirajojen urheiluun liittyviä erityiskysymyksiä. Tällaisia ovat mm. suorituskyvyn alentuminen, ylikuormitustilat, loukkaantumiset, aivotärähdykset, leikkaukset, sairastumiset, kauden väliin jääminen tai uran päättyminen, joihin liittyy psyykkistä oireilua. Hoidan myös masennus-, ahdistus-, kriisi- ja traumatiloja sekä potilaita, joilla on todettu jokin mielenterveyden häiriö. Olen itse entinen olympiaurheilija ja toimin myös mm. Jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen yhteistyökumppanina.  

Lyhytpsykoterapeuttinen hoitojakso, esimerkiksi 1-10 tapaamista soveltuu äkillisiin tai pitkittyneisiin tilanteisiin, joissa työskentely kohdentuu rajattuihin tilanteisiin ja tavoitteisiin. Vastaanotot voidaan toteuttaa joko lähi- tai videovastaanottoina. Ajanvaraukset Pihlajalinnan puhelinpalvelusta  010 312 010.

Kokemusten ja tunteiden laaja-alainen käsittely, itsen ja elämänhistorian syvempi ymmärtäminen sekä sisäisten ristiriitojen ja oman toiminnan pysyvämpi muuttuminen vaatii pitkäkestoista psykoterapiaa. Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat on suunnattu ensisijaisesti urheilijoille tai lopettaneille urheilijoille. Teen Kela-terapiaa myös etänä. Kela-paikkoja voi tiedustella [email protected].

Specialisations and tasks:

Psychotherapist

Psychiatric nurse

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere