Minna Isokääntä — Pihlajalinna

Minna Isokääntä

Psychiatrist

Olen työskennellyt mielenterveystyössä yli 10 vuoden ajan tehden monipuolisesesti psykiatrian erikoisalaan liittyviä lääkärin tehtäviä. Koulutukseltani  olen psykiatrian erikoislääkäri sekä pari- ja perhepsykoterapeutti. Lisäksi opiskelen integratiiviseksi  psykoterapeutiksi. Erityisosaamisaluettani ovat psykoterapia-arviot ja lisäksi elämänkriisien, traumaoireiden, uupumuksen, ahdistuksen ja masennuksen arvio sekä -hoito. Teen myös yksilöpsykoterapiakoulutukseeni liittyen pienimuotoisesti koulutuspsykoterapiaa soveltuvissa tilanteissa (arvio tästä aina vastaanotolla).

En määrää PKV lääkkeitä (rauhoittavat lääkkeet ja unilääkkeet, kipulääkkeet). En tee aseenkantolupa- tai ajokyvynarviointilausuntoja. Huomioithan että ADHD diagnostiikkaa ei ole mahdollista tehdä yksittäisellä vastaanottokäynnillä, vaan  tutkimukseen kuuluu aina tarvittava määrä käyntejä sekä lääkärillä että hoitajalla/psykologilla.

Mikäli suinkin mahdollista, toimitathan vastaanottoa varten aiemmat laaditut lääkärinlausunnot.

Huomioithan että aikuispsykiatrina hoidan vain 18-vuotta täyttäneitä,  sitä nuorempien potilaiden kannattaa kääntyä nuorisopsykiatri kollegan puoleen.

Specialisations and tasks:

Specialist in psychiatry

Psychotherapist

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Raahe

Kirkkokatu 28, 92100 Raahe