Minna-Sisko Koivumäki — Pihlajalinna

Minna-Sisko Koivumäki

Masseur
Physiotherapist
Sexual counsellor

Minulla on vahva osaaminen Tuki- ja Liikuntaelin fysioterapiasta sekä Äitiys- ja Lantionpohjan Fysioterapiasta. Tuki- ja Liikuntaelin fysioterapiassa hoidan kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on niska-, selkä-, lonkka-, polvi-, nilkka-, olkapää- ja käsi vaivoja. Päänsärkyä, Lantionpohjan fysioterapiassa hoidan sekä miehiä että naisia. Lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsan-ja ulosteenpidätys ongelmat, erilaiset kiputilat lantionpohjassa/ häntäluun alueella/ lantion seudulla, laskeumat, tunnottomuus häiriöt, sekä jännitystilat. Minulla on EMG- käytössä, tutkin ja hoidan myös manuaalisesti. Äitiysfysioterapia Raskausaikana sekä Synnytyksen jälkeen.

Raskausajan oireet ja niiden ennaltaehkäisy, Raskaushieronta, synnytyksestä palautuminen, Fysioterapeuttinen jälkitarkastus synnytyksen jälkeen, erkauman kuntoutus, sektio- ja episiotomia- arpien hoito, kivun hoito. Liikunta ja harjoittelu. 

Käytän paljon manuaalisia tekniikoita joita olen oppinut eri koulutuksista. Osaamiseni pidän yllä jatkuvalla kouluttautumisella. 

Palvelut:  Fysioterapia (myös kotikäynnit), Työfysioterapia,  Hieronta, Raskaus- ja Äitiyshieronta, Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta,  Äitiysfysioterapia, Lantionpohjan fysioterapia, Tuki-ja liikuntaelin fysioterapia, Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen, Tekonivelkuntoutus,  Urheilufysioterapia, Kipufysioterapia, Kinesioteippaus, Fascia- käsittely, Mckenzie-terapia, Harjoitteluterapia, Huimauksen hoito, Purentavaivan hoito. Ryhmätunnit, Fascia Method-tunnit, Nuorten Fyysinen Valmennus, Kuntosaliharjoittelun ohjaus, Workshopit, luennot, kurssit, koulutus.


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työfysioterapeutti

Fysioterapeutti

Seksuaalineuvoja

Lapsipotilaat:  Hoidan lapsipotilaita  ( tuki-ja liikuntaelin, urheiluvammat ja niiden ennaltaehkäisy 7 vuotiaasta ylöspäin) 


Toimipisteet:

Pihlajalinna Vaasa

Kiillekuja 1, 65300 Vaasa


ABB.n toimipiste 

Strömbergin puistotie 6 C , 65320 Vaasa Specialisations and tasks:

Physiotherapist

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, Swedish, English
Locations:

Pihlajalinna Vaasa

Kiillekuja 1, 65300 Vaasa

Vaasan ABB:n alueen vastaanotto

Strömbergin puistotie 6 C, 65320 Vaasa