Päivi Leinonen — Pihlajalinna

Päivi Leinonen

General practitioner

Toimin työterveyslääkärinä.  Vastaanottoni on siksi tarkoitettu ainoastaan niille työntekijöille, joiden työpaikan työterveyslääkäriksi minut on nimetty. 

(En ota lainkaan vastaan yksityispotilaita. Tämä koskeen niin soittopyyntöjä kuin erityyppisiä vastaanottoja: käynnit, puhelinvastaanotto, videovastaanotto). 

Työni on toisaalta ennakoivaa toimintaa, toisaalta työlähtöistä sairaanhoitoa.  Kuulluksi ja ymmärretyksi tuleminen asiassasi on näissä kaiken perusta. 

Ennakoiva työ tarkoittaa mm. neuvonta/ohjaus-käyntejä: työjaksamisen – arkijaksamisen tukemista ja seurantaa, työpaikan toimintasuunnitelman mukaisia terveystarkastuksia ja työterveysneuvotteluja. 

Sairaanhoitoon liittyen huomioitavaa:  en tee toimenpiteitä, anna hoidollisia paikallispistoksia (kuten pehmytkudosten-nivelten pistokset) enkä tee gynekologisia tutkimuksia. 

Sopivan mittainen ajanvaraus on perustana sille, että Sinun asiallesi on riittävä aika.  

Perusaikani on 30 minuuttia. Jos Sinulla on useampi asia tai kyse on työjaksamiseen liittyvästä, ole hyvä ja varaa tupla-aika. 

Soittopyynnöt on tarkoitettu lyhyille asioille (maks. 10-15 min). Jos asiasi edellyttää pidempää aikaa, varaa puhelinvastaanotto. 

Kaikki vastaanottoajat voi muuttaa myös puhelinvastaanotoiksi tai videovastaanotoiksi.  Tällöin asiasi on sellainen, että fyysisen tutkimuksen tekeminen ei ole tarpeen. 

Huomioi myös, että työpaikoilla voi olla sovittuja toimintatapoja esim. sen suhteen, millaisessa yhteydenotossa on lupa tehdä sairausloma-arviota. 

Specialisations and tasks:

Specialist in occupational health

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish
Locations:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere