Pia Relander-Paavola — Pihlajalinna

Pia Relander-Paavola

Lyhytterapeutti (lääkäri)
Pihlajalinna of the Mind

Olen empaattinen, lempeä ja luotettava ammattilainen. Yhdessä kanssasi etsimme ongelmaasi ja tilanteeseesi konkreettisia ratkaisuja, haemme mielenrauhaa ja holistista hyvinvointia - rakennamme valoisampaa tulevaisuutta. 

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus ja hyvä elämä perustuu niin psyykkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin. Lyhytterapiassa käsittelemme matalalla kynnyksellä ja varhaisen puuttumisenstrategialla akuutteja mielenterveysongelmia ja elämän kriisitilanteita, mutta voit ajatella sitä myös mielen sparraamisena, mielensairauden ennaltaehkäisynä, ikään kuin itsesi vahvistamisena. 

Työskentelytapani  on myönteistä, tavoitteellista ja tulevaisuussuuntautunutta. Saat  keskusteluapuaja tukea elämän  pulmatilanteisiin aina ihmissuhdeongelmista mielenterveyshäiriöihin ja lastenkasvatushaasteista työyhteisöongelmiin. Vahvuuteni terapeuttina perustuu niin perusteellisiin terapiaopintoihin, kuin pitkään 25 vuoden kokemukseeni hoitoalalta potilaan kohtaamisesta ja hoitamisesta. 

Lämpimästi tervetuloa. 

Osaamisalueet: ihmissuhdeongelmat, parisuhdeongelmat, elämän kriisitilanteet ja traumat, masennus- ja ahdistushäiriöt, työelämän haasteet ja loppuunpalaminen, elämänmittaiset muutokset,uuden suunnan hakeminen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen (esim tupakoinninlopettaminen, painonpudotus).

Koulutus: ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti /Helsingin Psykoterapiainstituutti 60op, sisältäen psykoterapeuttiset valmiudet opinnot, parisuhde- ja traumaterapiaopinnot (valmistuminen 6/23) hammaslääket. lis./Helsingin Yliopisto, funktionaalisen lääketieteen ja ravitsemustieteentäydennyskoulutusopintoja.

svenska-jag betjänar dig även på svenska  

english -english speaking clients also welcome  

Specialisations and tasks:

Brief therapist

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English, Swedish
Locations:

Remote appointment