Riika Pirnes — Pihlajalinna

Riika Pirnes

Pihlajalinna of the Mind
Psychiatrist

Olen psykiatrian erikoislääkäri. Minulla on työkokemusta erikoissairaanhoidon osastotyöstä (mielialahäiriöt, psykoosit, päihdehoito), poliklinikkatyöstä ja olen toiminut myös neuropsykiatrisessa työryhmässä yleissairaalapsykiatrialla. Hoidan pääasiassa aikuispotilaita, mutta työkokemusta on myös nuorten ja vanhusten parissa työskentelystä. Erityisosaamisaluettani ovat psykoosisairaudet, kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus ja ahdistuneisuushäiriöt. Vastaanotolla teen lääkitys- ja työkyvynarviointeja, psykiatrista diagnostiikkaa, hoito- ja kuntoutussuunnitelmia sekä psykoterapia-arvioita. Varaathan ajan Mielen huoli-puhelinlinjan kautta, jos asiasi koskee ADHD/ADD:ta.

En uusi muiden lääkärien kirjoittamia PKV-lääkkeitä.

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etänä. Tervetuloa!


Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika noin 45-60min. Psykoterapia-arviot vaativat aina 90min ajan.

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Specialisations and tasks:

Specialist in psychiatry

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Remote appointment