Riikka Vierimaa — Pihlajalinna

Riikka Vierimaa

Pihlajalinna of the Mind
Psychiatrist

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeutti. Olen työskennellyt psykiatrian erikoisalalla vuodesta 2006 alkaen erilaisilla poliklinikoilla ja osastoilla. Työkokemukseni on monipuolinen. Voit hakeutua vastaanotolleni kaikenlaisissa psyykkiseen vointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa. Pyrin lähestymistapaan, joka huomioi ihmisen yksilöllisyyden ja myös oireiden taustalla vaikuttavat tekijät. 


Otan vastaan aikuispotilaita (yli 18-v) ja pidän etävastaanottoa. Vastaanotolla teen mm. psykiatrista diagnostiikkaa, hoidon suunnittelua ja toteutusta, psykoterapia- ja työkykyarvioita, lausuntoja ja lääkehoidon arviointia. Mikäli tarvitset lausuntoa poliisin lupa-asioissa, niin pyydän varaamaan ajan toiselta asiantuntijalta. Psykoterapia-arvioissa suosittelen varaamaan kaksi käyntiä. 


Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika n. 45-60min. Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy mm. huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen. 


Tervetuloa vastaanotolleni!

Specialisations and tasks:

Specialist in psychiatry

Psychotherapist

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Remote appointment