Riina Ilmola — Pihlajalinna

Riina Ilmola

Psychologist

Työterveyspsykologina työskentelen asiakkaiden kanssa erilaisten hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyvien teemojen parissa. Tavallisia vastaanotolla käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa työssä jaksaminen, stressinhallinnan taidot, ihmissuhteet ja elämänkriisit. Lisäksi työskentelen työyhteisöjen parissa ja toteutan esimerkiksi valmennuksia, työpaikkaselvityksiä sekä erilaisia työyhteisöjen kehittämisprosesseja. 

Olen koulutukseltani myös liikuntatieteiden maisteri ja työskentelen urheilupsykologina ja psyykkisenä valmentajana. Asiakkaitani ovat liikuntaharrastajat, kilpaurheilijat, valmentajat sekä muut urheilun toimijat. Vastaanotoltani saat apua muun muassa itseluottamuksen, keskittymisen, motivaation ja palautumisen kehittämiseen, tärkeisiin tilanteisiin valmistautumiseen sekä itsetunto- ja mielialaongelmiin.

Asiakastyöskentelyssäni keskeistä on vastavuoroisuus, voimavarakeskeisyys sekä valmentava ja kannustava vuorovaikutus. Hyödynnän mielelläni myös etävastaanottoa video- tai puhelinyhteydellä ja kaikki vastaanottoajat on mahdollista muuttaa myös etäajaksi. Tervetuloa!

Specialisations and tasks:

Psychologist

Occupational health psychologist

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki