Saara Siltala — Pihlajalinna

Saara Siltala

 Työskentelen Pihlajalinna Lappeenrannassa ja Imatralla Työterveyshoitajana ja Psykiatrisena Sairaanhoitajana. Teen vastaanottotyötä niin Lappeenrannassa kuin Imatralla ja lisäksi pidän etävastaanottoa.

Hoidan vastaanotollani työterveysasiakkaita ja yksityisasiakkaita terveyttä edistäen (terveysneuvonta, rokotukset ja erilaiset jaksamisen haasteet) sekä sairaanhoidollisissa asioissa (mm. ompeleiden ja hakasten poisto, korvahuuhtelut, pienten haavojen hoito).

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Omaan koulutuksen lisäksi työkokemusta vaativan lastensuojelun parista ja toimimisesta kriisikeskuksen palveluksessa. 

Toimiessani kriisitukihenkilönä, nuoren mielen ensiapu -ohjaajana ja mielenterveyden ensiapu kouluttajana (Mieli Ry, MTEA 1 ja NMEA) on tullut tutuksi erilaisten elämänkriisien kohtaaminen ja niissä tukeminen, etenkin itsetuhoisuuteen, masennukseen, perheväkivaltaan ja vaikeisiin vuorovaikutustilanteisiin liittyvät haasteet. Olen tehnyt myös opinnäytetyön koskien miehiin kohdistuvaa lähisuhdeväkivaltaa.

Edellä mainitut työkokemukset ja koulutukset ovat antaneet minulle valmiutta toimia mm. suhdetyöskentelyssä ja kiintymyssuhdehäiriöiden parissa sekä antanut ymmärrystä ja kokemusta traumatietoisesta työotteesta ja vakauttamisesta arjessa.

Työterveyshuollossa kohtaan usein erilaisia elämän kriisejä, arjen haasteita ja uupumista. Kaikkien näiden edellä mainittujen asioiden osalta olen tavoitettavissa niin lähi- kuin etävastaanotoillakin.

Pyrkimyksenäni on olla ihminen ihmiselle sekä tukena ja apuna elämän eri vaiheissa. 

Tervetuloa vastaanotolleni! 

Specialisations and tasks:

Bachelor of Health Care (Nursing)

Bachelor of Health Care (Public health nurse)

Occupational health nurse

Psychiatric nurse

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Imatra

Einonkatu 3, 55100 Imatra

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta