Santeri Nortamo, Lic.Med. — Pihlajalinna

Santeri Nortamo

General practitioner
Lic.Med.

Olen oululaislähtöinen yleislääkäri. Edeltävästi olen toiminut niin terveyskeskuksen vastaanotossa kuin vuodeosastolla ja päivystänyt sekä keskussairaaloissa että terveyskeskuksissa. Olen myös tehnyt tutkimusta ja julkaissut artikkeleita kansainvälisissä lehdissä sydänsairauksiin liittyen. Vuodesta 2021 lähtien olen työskennellyt pelkästään Pihlajalinna Isokadun/Hiirosen toimipisteissä sekä Pihlajalinnan Etäklinikalla. 

Teen kaikkia yleislääkärin tehtäviä (mm. kansansairaudet, infektiosairaudet, ihotaudit, ruoansulatuskanavan vaivat, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, silmätaudit, tuki- ja liikuntaelinongelmat). Vastaanotollani hoituvat pientoimenpiteet, kuten nivelpistokset, kortisonipistokset, patin poistot, luomenpoistot, koepalanotot ja kynnen osapoistot. Teen työterveyden sairasvastaanottokäyntejä ja tästä minulla on kertynyt runsaasti kokemusta. Olen myös kokenut etävastaanottolääkäri. Lisäksi hoidan yleislääkäritasoisia lausuntoasioita, kuten esimerkiksi A/B/T-todistukset, Kelan kuntoutuspsykoterapialausunnot ja armeijaan liittyvät todistukset. Huomioitahan kuitenkin, etten tee ajokorttitarkastuksia.

Olen työssäni ihmislähtöinen, perusteellinen ja empaattinen. Minulle tärkeää on ihmisen arvostava kohtaaminen. Hoidossani yhdistän sekä nykyaikaiset käypä hoito -suositukset että ihmisen yksilölliset ominaisuudet ja tarpeet. Otan potilaat hoidossani huomioon kokonaisuutena. 

Tavoitat minut viikon jokaisena päivänä. Ma-pe tavoitat minut Pihlajalinna Oulun Hiirosen/Isokadun toimipisteistä sekä etävastaanotolla. La-su teen etävastaanottoa Pihlajalinnan Etäklinikalla. 

Jos sinulle ei koidu suurta vaivaa, niin mainitsethan tulosyyn aikaa varatessasi. Huomioithan, etten määrä/uusi rauhoittavia/vahvoja kipulääkkeitä. 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Specialisations and tasks:

General practitioner

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Remote appointment

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu

Pihlajalinna Isokatu, Oulu

Isokatu 33, 90100 Oulu