Silja Myrskyluoto — Pihlajalinna

Silja Myrskyluoto

General practitioner

Olen lääketieteen lisensiaatti ja yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat. Hoidan kattavasti sekä päivystyksellisiä että akuutteja huolia, mutta alle 12-vuotiaiden sairauksien osalta keskityn vain akuutteihin vaivoihin. Teen mielelläni yleislääkäritasoisia pientoimenpiteitä, kuten luomien poistoa, haavojen ompelua, kynnen osapoistoja sekä laitan kortisoni-injektioita. 

Olen sosiaalinen ja empaattinen lääkäri. Minulle on tärkeää kohdata potilas kunnioittavasti ja kokonaisvaltaisesti - kuunnellen ja yksilölliset tarpeet huomioiden.  Pyrin kertomaan mahdolliset hoitovaihtoehdot selkeästi, jotta voimme löytää yhdessä keskustellen mahdollisimman hyvän ratkaisun vaivaasi.

Jotta saamme hoidettua sinut vastaanotolla hyvin, varaathan tupla-ajan, jos sinulla on useampi vaiva, vaivasi on pitkäaikainen tai koskee mielenterveysasioita. Otathan vastaanotolle mukaan lääkelistasi ja tarvittaessa sairauskertomuksesi, jotta saan terveydestäsi ja sairaushistoriastasi kattavan kuvan. 

Specialisations and tasks:

Doctor in training, general medicine

General practitioner

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish
Locations:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku