Teija Ryhänen — Pihlajalinna

Teija Ryhänen

Psychiatrist

  

Olen kokenut psykiatri ja Kelan sekä Valviran hyväksymä kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (KKT). Lisäksi olen työskennellyt työterveyshuollossa ja terveyskeskuksessa lääkärinä. Erityisosaamistani ovat ahdistushäiriöiden ja neuropsykiatristen häiriöiden sekä syömishäiriöiden hoito. Tein psykoterapeuttikoulutuksen lopputyönkin ahdistushäiriöiden hoidosta. Olen toki tehnyt vuosia töitä laaja-alaisesti kaikenlaisten psykiatristen potilaiden hoidossa sekä psykiatrian kehittämistehtävissä. Olen perehtynyt lähinnä aikuisten hoitoon, mutta minulla on kokemusta myös nuorten ja ikäihmisten hoidosta. 

Minulta voi varata aikoja hoito- ja kuntoutustarpeen sekä psykoterapiatarpeen arvioon. Lisäksi teen kattavia lausuntoja. 

Teen tarvittaessa ADHD ja Asperger tutkimuksia (n.5 psykiatriaikaa + mahdolliset laboratoriotutkimukset) valtakunnallisen Käypä hoito -suosituksen mukaisesti. 

Teen mielelläni myös etä-, video- ja puhelinvastaanottoja ja työterveyshuollon lyhytpsykoterapioita sekä tapaan käynneillä perhettä/lähiverkostoa osana hoitoa. 

Olen liikunnallinen, luonnossa viihtyvä ja eläinrakas. Vanhemmuus ja lapset ovat lähellä sydäntäni.

Toivotan kaikki yli 16 v. potilaat tervetulleiksi tapaamiseen!

Tällä hetkellä psykoterapiapaikat ovat täynnä, mutta ilmoittelen, mikäli niitä vapautuu. 

Specialisations and tasks:

Specialist in psychiatry

Psychotherapist

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Iisalmi

Riistakatu 19, 74120 Iisalmi