Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Ikipihlaja Maria

Ikipihlaja-kodeissa arkea eletään yhdessä tehden

Pihlajalinnan hoivakoti, Ikipihlaja Maria on erikoistunut muistisairaiden ikäihmisten hoitoon. Kotimme sijaitsee Rengossa maalaismiljöössä noin 15 km Hämeenlinnasta Turun suuntaan. Kodissamme on 13 asukaspaikkaa yhdessä tasossa.

Tarjoamme monipuolisia palveluita
Kodissamme on oma keittiö, jossa keittäjämme valmistaa herkullista kotiruokaa huomioiden asukkaiden toiveet. Asukkailla on myös mahdollisuus osallistua kodissa leivontahetkeen. Asukkaamme voivat halutessaan oleilla hoivakodin turvallisella aidatulla piha-alueella. Puutarhassamme voi kesäisin ihailla kukkaistutuksista sekä myös hoitaa omien voimavarojen mukaan hyötypuutarhaa tai poimia marjoja pihan pensaista. Kodin ulkopuolella on myös rauhalliset kylänraitit, missä voi yhdessä hoitajan kanssa tehdä kävelylenkkiä. Järjestämme myös aktiivisesti asukkaille päivittäin harrastetoimintaa huomioiden asukkaiden voimavarat ja kiinnostuksen kohteet. Meillä voi elää omannäköistä yksilöllistä arkea. Asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan kodissamme. Asukkaidemme hyvinvoinnista vastaavat palveluvastaava ja sairaanhoitaja, geronomi, lähihoitajat, keittäjä ja siistijä.

Tervetuloa asukkaaksi Ikipihlaja -kotiin
Arki kodissamme suunnitellaan asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Toimintaamme ohjaa vahvasti asiakkaan itsemääräämisoikeus ja asiakaslähtöisyys. Voit tulla meille asukkaaksi hyvinvointialueen kautta. Sinulla on myös mahdollisuus tulla asukkaaksi itsemaksavana. Läheiset ovat aina tervetulleita mukaan arkeen. Läheiset saavat osallistua halutessaan ja asiakkaan toivomuksesta hoito- ja palvelusuunnitelman tekemiseen ja päivittämiseen. Kodissamme ei ole vierailuaikoja, vaan läheiset voivat tulla kyläilemään omien aikataulujensa mukaisesti.

Työskentely moniammatillisessa tiimissä
Meillä työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu keittäjästä, siistijästä, sairaanhoitajasta, geronomista ja lähihoitajista. Meillä on mukava avoin työilmapiiri, missä voit tehdä monipuolisesti hoitotyötä ikäihmisten parissa. Tarjoamme työntekijöille hyvät työsuhde-edut. Olemme myös opiskelijamyönteinen työpaikka. Pystymme tarjoamaan ohjausta hoiva-avustaja-, lähihoitaja-, sairaanhoitaja-, sekä keittiö- ja siivousalan opiskelijoille.

Kysy rohkeasti avoimista työ- ja harjoittelupaikoista palveluvastaavalta!

Palaute

Voit jättää palautetta tämän lomakkeen kautta.
Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Ikipihlaja Marian ruokalista
Omavalvontasuunnitelma

Yhteystiedot

Tuikontie 10 C-D, 14300 Renko

Palveluvastaava
Sirpa Leppänen
p. 040 350 3023
[email protected]

Palvelupäällikkö
Päivi Järvensivu
p. 050 451 5210
[email protected]

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero
040 716 2112

Location

Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Tuikontie 10

14300Renko

Directions