Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa toimii useita eri erikoisalojen lääkäreitä sekä päivystys. Nopea diagnostiikka varmistuu monipuolisilla kuvantamisen ja laboratorion tutkimuksilla, jotka ovat saatavilla aukioloaikojen puitteissa. Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa tehdään myös polikliinisia toimenpiteitä, kuten silmäkirurgiaa ja vatsanalueen tähystyksiä. Korkeatasoinen osaaminen ja uudet nykyaikaiset tilat mahdollistavat sujuvan hoitopolun. Tervetuloa!

Päivystys Helsinki

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori tarjoaa pääkaupunkiseudun kattavimmat yksityiset päivystyspalvelut. Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa toimii sekä yleislääkäri - ja tapaturmapäivystys. Hoidamme kaiken ikäisiä asiakkaita, myös lapsipotilaita.

Päivystys on avoinna viikon jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Voit tulla päivystykseen aukioloaikoina ajanvarauksella tai ilman.

Yleislääkäripäivystykseen voit hakeutua äkillisen sairastumisen vuoksi. Yleislääkäripäivystyksessä hoidetaan esimerkiksi akuutit tai pahentuneet infektiot ja akuutit kiputilat kuten vatsa-, korva- ja kurkkukipu.

Tapaturman sattuessa on tärkeää hakeutua hoitoon mahdollisimman pian. Tapaturmapäivystyksessä hoidetaan esimerkiksi haavat, murtumat, nivelten sijoiltaanmenot, ruhje- ja jännevammat. Tapaturmapäivystyksessä sinua palvelevat kokeneet ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit yhdessä hoitajien ja kipsimestareiden kanssa.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren päivystys sijaitsee 1. kerroksessa. Parkkipaikkoja on runsaasti ja lääkärikeskus sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien päässä. Myös apteekin tarjoamat palvelut löytyvät samasta kiinteistöstä.

Päivystyksessä saatavilla ovat myös monipuoliset kuvantamisentutkimukset, kuten röntgen- ultraääni- ja magneettitutkimukset sekä laboratoriopalvelut päivystyksen aukioloaikoina. Lisäksi saatavilla on myös päivystävän sairaanhoitajan palvelut.

Pyrimme nopeaan diagnostiikkaan ja saat välittömän hoidon. Asiantunteva henkilöstö huolehtii kattavasti jatkohoidostasi. Esimerkiksi mahdolliset vamman jälkeiset leikkaukset hoituvat sairaalassamme Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa.

Välitöntä sairaalahoitoa vaativissa tilanteissa kuten kova rintakipu, äkillinen hengitysvaikeus, tajuttomuus, halvausoireet, kouristelu, runsas verenvuoto soita hätäkeskukseen 112.

Jos tarvitset neuvontaa tai ohjausta kiireellisissä terveysongelmissa soita maksuttomaan päivystysapuun 116 117.

Ajankohtaista

Katso Uudenmaan ajankohtaiset uutiset ja edut.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a

00350Helsinki

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.