Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa toimii useita eri erikoisalojen lääkäreitä sekä päivystys. Nopea diagnostiikka varmistuu monipuolisilla kuvantamisen ja laboratorion tutkimuksilla, jotka ovat saatavilla aukioloaikojen puitteissa. Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa tehdään myös polikliinisia toimenpiteitä, kuten silmäkirurgiaa ja vatsanalueen tähystyksiä. Korkeatasoinen osaaminen ja uudet nykyaikaiset tilat mahdollistavat sujuvan hoitopolun. Tervetuloa!

Päivystys Helsinki

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori tarjoaa pääkaupunkiseudun kattavimmat yksityiset päivystyspalvelut. Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa toimii lasten päivystys, tapaturma päivystys ja yleislääkäripäivystys.

Dextrassa päivystystoiminnalla ovat pitkät perinteet. Hoidamme kaiken ikäisiä asiakkaita. Päivystys on avoinna viikon jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Voit tulla yleislääkäri ja tapaturmapäivystykseen ajanvarauksella tai ilman.

Lasten päivystyksemme toimii ajanvarauksella. Voit varata ajan päivystykseen verkkoajanvarauksesta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 312 010.

Lasten päivystyksessä hoidetaan lapsia ja nuoria. Yleisimmän syyt lasten päivystykseen hakeutumiseen ovat flunssa, kurkkukipu, kuume, silmätulehdus, vatsavaivat, allergiat ja iho-oireet. Lasten päivystyksessä lapsen ja nuoren kohtaavat kokeneet lastenlääkärimme ja lastensairaanhoitajat.

Tapaturman sattuessa on tärkeää hakeutua hoitoon mahdollisimman pian. Tapaturmapäivystyksessä hoidetaan esimerkiksi haavat, murtumat, nivelten sijoiltaanmenot, ruhje- ja jännevammat. Tapaturmapäivystyksessä sinua palvelevat kokeneet ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit yhdessä hoitajien ja kipsimestareiden kanssa.

Yleislääkäripäivystykseen voit hakeutua äkillisen sairastumisen vuoksi. Yleislääkäripäivystyksessä hoidetaan esimerkiksi akuutit tai pahentuneet infektiot ja akuutit kiputilat kuten vatsa-, korva- ja kurkkukipu. Yleislääkäri päivystyksessä hoidetaan myös lapsia ja nuoria.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren päivystys sijaitsee 1. kerroksessa. Parkkipaikkoja on runsaasti ja lääkärikeskus sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien päässä. Myös apteekin tarjoamat palvelut löytyvät samasta kiinteistöstä.

Päivystyksessä saatavilla ovat myös monipuoliset kuvantamisentutkimukset, kuten röntgen- ultraääni- ja magneettitutkimukset sekä laboratoriopalvelut päivystyksen aukioloaikoina. Lisäksi saatavilla on myös päivystävän sairaanhoitajan palvelut.

Pyrimme nopeaan diagnostiikkaan ja saat välittömän hoidon. Asiantunteva henkilöstö huolehtii kattavasti jatkohoidostasi. Esimerkiksi mahdolliset vamman jälkeiset leikkaukset hoituvat sairaalassamme Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa.

Välitöntä sairaalahoitoa vaativissa tilanteissa kuten kova rintakipu, äkillinen hengitysvaikeus, tajuttomuus, halvausoireet, kouristelu, runsas verenvuoto soita hätäkeskukseen 112.

Jos tarvitset arvion hoidon tarpeesta ja kiireellisyydestä kansallisen ohjeen mukaan, neuvontaa tai ohjausta esimerkiksi oikean hoitopaikan valinnassa tai kotihoito-ohjeita kiireellisiin terveysvaivoihin voit soittaa maksuttomaan Uudenmaan Päivystysapuun 116 117.

Ajankohtaista

Katso Uudenmaan ajankohtaiset uutiset ja edut.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a

00350Helsinki

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.