Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Pihlajalinna Dextrassa Munkkivuoressa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä satakunta terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaamisemme ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelumme muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun. Asiakkaamme ovat samoissa osaavissa ja turvallisissa käsissä hoitonsa jokaisessa vaiheessa. Tervetuloa!

Päivystys Helsinki

Pihlajalinna Dextran päivystys tarjoaa pääkaupunkiseudun kattavimmat yksityispäivystyspalvelut. Päivystyksessä kokeneet yleis- ja erikoislääkärit auttavat äkillisen sairauden tai tapaturman yllättäessä. Päivystys on avoinna vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä ja viikonloppuisin.

Päivystys hoitaa kaikki 22.00 mennessä saapuneet asiakkaat riippumatta siitä, miten kauan tarvittavat tutkimukset ja hoidot kestävät. Myös kuvantaminen ja laboratorio ovat avoinna.

Päivystyksemme on avoinna viikon jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä ja voit tulla aukioloaikoina ilman ajanvarausta.

Hammaslääkäripäivystys on auki lauantaisin Pihlajalinna Hammasklinikka Munkkivuoressa kello 9-15.

Infektiovastaanotto

Infektiovastaanotolle tullessasi käytäthän maskia ja huolehdit turvaväleistä. Takaamme asiakkaille turvallisen asioinnin huolehtimalla riittävästä hygieniasta ja käyttämällä maskeja.

Koronatestaus Helsingissä

Testauspiste sijaitsee lääkärikeskuksen edessä. Saavuthan varatulla ajalla, parkkitilaa rajoitetusti. Odota autossa. Jos saavut kävellen, odota pisteen edessä. Mikäli epäilet itselläsi koronavirusinfektiota, varaa aika lääkärin vastaanotolle soittamalla asiakaspalveluumme, p. 010 312 010, tai ota meihin yhteyttä Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta ilman ajanvarausta. Lääkäri tekee sinulle lähetteen testiin.

Teemme pääkaupunkiseudulla koronatestauksia tarpeen mukaan myös asiakkaan tiloissa. Kysy lisätietoja korona.uusimaa@pihlajalinna.fi.

Tällä paikkakunnalla teemme PCR-testien lisäksi myös pikatestejä eli antigeenitestejä.

Ajankohtaista

Katso Uudenmaan ajankohtaiset uutiset ja edut.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a

00350Helsinki

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki