HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Lääkärinä Pihlajalinnassa

Terveyskeskustyö, yksityisvastaanotto, vuokratoiminta, suora työsuhde, etälääketiede vai hybridinä näitä yhdistellen? Valitse sinulle paras kokonaisuus.

Lääkärinä työskentely Pihlajalinnassa

Meille ihminen tulee aina ensin. Pihlajalinnassa teet tärkeää työtä niin yhteiskunnan kuin yksilön hyvinvoinnin eteen. Tuemme sinua kehittymään urallasi, ja meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Osaavat ja työstään nauttivat pihlajalinnalaiset ovat tärkeimmässä roolissa laadukkaiden palveluiden tuottamisessa ja asiakkaiden kohtaamisessa.

Pihlajalinnan lääkärinä saat keskittyä olennaiseen

Hyödynnä ja syvennä osaamistasi yhdistelemällä Pihlajalinnan monipuolisia työmahdollisuuksia.

Pihlajalinnalle on ulkoistettu julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden toimintaa usealla paikkakunnalla Länsi-, Etelä-, ja Keski-Suomessa. Pihlajalinnan kuntaulkoistuksissa eli yhteisyhtiöissä työskennellessä pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista terveyskeskus- ja sairaalatyötä, nauttien samalla suuren konsernin eduista ja joustoista. Ota yhteyttä [email protected]

Pihlajalinnan lääkärikeskuksia on kautta maan erilaisia ja eri kokoisia, pienistä lämminhenkisistä toimipisteistä suurempiin sairaalakokonaisuuksiin asti. Työ voidaan räätälöidä joustavasti lääkärin oman mielenkiinnon mukaan ja työn tukena toimivat lääkäriasiakkuusvastaavat. He avustavat arjen sujuvuudessa ja käytännön asioissa aina työskentelyn aloituksesta alkaen. Yhteyshenkilösi on helposti tavoitettavissa pienissäkin asioissa eli yksin ei tarvitse jäädä. Useat Pihlajalinnan lääkärit työskentelevät hybridinä kivijalka- ja etätyötä yhdistellen, jolloin työviikoissa on joustavuuden lisäksi ammatillista mielekkyyttä ja vaihtelua. Ota yhteyttä [email protected]

Tytäryhtiömme Mediavun kautta voit työllistyä suoraan työsuhteeseen hyvinvointialueen omaksi lääkäriksi. Tällöin hyvinvointialue toimii lääkärin työnantajana ja palkanmaksajana. Suorassa työsuhteessa voi tehdä kesätöitä, kerryttää YEK-palveluja ja saa laadukasta ohjausta. Yhteistyön piirissä on yli 250 toimipaikkaa ympäri Suomen. Tutustu Mediapuun ja ota yhteyttä.

Tuemme hyvinvointialueiden ja julkisen sektorin lääkäriresursointia myös lääkärivuokrauksen keinoin. Pihlajalinnan vuokralääkärinä pääset vaikuttamaan työsi sijaintiin, työaikoihin, työmäärään ja ansaintamahdollisuuksiin. Pihlajalinnalaisena voit yhdistellä sujuvasti esimerkiksi lääkärikeskustyön, vuokralääkäritoiminnan ja etätyön osia viikoittaiseen työhösi. Näin sinun ei tarvitse valita vain yhtä tapaa työskennellä, vaan pystyt tekemään näitä kaikkia samanaikaisesti yhden työnantajan palveluksessa. Vuokralääkärinä voit tehdä työtä palkkasuhteessa, ammatinharjoittajana tai oman osakeyhtiön kautta. Konsernin monipuoliset koulutukset ovat saatavilla kaikille lääkäreille, myös ammatinharjoittajille. Lisätietoja antaa rekrytointiasiantuntija Jonna Soini, [email protected], 040 749 8278

Pihlajalinna Etälääketieteen palveluissa yhdistyvät lähityö ja etänä tehtävä työ tarkoituksenmukaisimmalla tavalla ja sinulle sopivasti.

Etälääketieteen terveydenhuollon palvelut: geriatrinen laatupalkittu vastuulääkäripalvelu, geriatrinen ympärivuorokautinen takapäivystys, vuodeosastot ja Pihlajalinna Digiterveysasema

Etälääketieteen työterveys- ja yksityiset palvelut: Pihlajalinna Etäklinikka sisältäen niin yleislääkärin videovastaanottopalvelut kuin eri alojen erikoislääkäreiden etävastaanotot ja etätyöterveyden. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kasvava ja kehittyvä Mielen Pihlajalinna. Etälääketieteen yksikössä voit työskennellä missä päin Suomea tahansa. Työterveyden ja yksityisen puolen terveydenhuollon ammatinharjoittajien etätyötä sujuvoittaa mobiilisovellus PihlajalinnaPRO, jolla voit mm. tarkastella asiakkaiden terveystietoja ajasta ja paikasta riippumatta. Lisätietoja antaa Palvelupäällikkö Laura Iisakka, [email protected], 040 573 0517

Työterveyslääkärinä pääset osaksi Pihlajalinnan moniammatillisista työterveyshuollon tiimiä, jossa saumattomassa yhteistyössä työskentelevät yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työpsykologi.

Pihlajalinnassa voit työterveyshuollon erikoislääkärinä vaikuttaa vahvasti omaan työnkuvaasi ja työn järjestelyihin. Ammatilliset mielenkiinnon kohteesi voivat painottua yksilön tukemiseen tai yritysyhteistyöhön, ja työtä voit tehdä joko kivijalassa tai etänä. Meillä voit myös halutessasi kehittää omaa rooliasi kohti erinäisiä asiantuntija- tai hallinnon tehtäviä. Ota yhteyttä [email protected]

Lääkärinä Pihlajalinnassa

Valitse sinulle paras tapa toimia asiantuntijana

Kattava lääkärikeskus-, työterveys- ja sairaalaverkosto mahdollistavat myös monipuoliset julkisen sektorin ja etälääketieteen työmahdollisuudet.

Suunnittele työt itsellesi sopivaksi

Sopiiko elämäntilanteeseen lyhyt sijaisuus, pitempi työjakso vai osittainen etätyö? Mikäpä tilanteesi onkaan, etsitään yhdessä sinulle sopiva työjakso.

Pidä osaamisesi ajan tasalla

Koulutuksemme rakennetaan suunnitelmallisesti ajankohtaisiin lääkärin työn tarpeisiin. Viikoittaisten livekoulutusten lisäksi käytössäsi on yli 100 tuntia koulutustallenteita.

Saat tukea omalta yhteyshenkilöltäsi

Yhteyshenkilösi vastaa arjen sujuvuudesta. Hän on helposti tavoitettavissa pienissäkin asioissa eli yksin ei tarvitse jäädä.

Lääkäreiden kokemuksia Pihlajalinnasta

Parasta työssäni on hallinnan tunne. Koska minulla on kaikki langat omissa käsissäni, voin järjestää viikkoni sopimaan muihin menoihini.

Marika Kandell
Vastuulääkäri

Töihin on aina kiva tulla, kun niitä saa tehdä mukavien ihmisten kanssa. Yhteisömme on positiivinen, kannustava ja kollegiaalinen.

Jussi Hyyrynen
Yleislääkäri

Olen tosi tyytyväinen siihen, että mun työnkuva on tosi monipuolinen. Myös joustavuuteen ja mahtaviin työkavereihin erityisesti.

Mikko Pelkonen
Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi