HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Muut ammattilaiset

Olisitko sinä seuraava pihlajalinnalainen? Hoitotyön ammattilaisten lisäksi voit työskennellä meillä esimerkiksi hallinnon ammattilaisena, IT-asiantuntijana tai laitoshuoltajana.

Pidämme huolta sinusta

Pihlajalinnassa työskentelee lähes 10 000 eri alojen ammattilaista. Meistä pihlajalinnalaisista suuri osa on lääkäreitä tai hoitotyön ammattilaisia, mutta tärkeä osa tiimiämme ovat myös kasvava joukko muiden alojen ammattilaisia. Meille ihminen tulee aina ensin, ja meillä teet tärkeää työtä niin yhteiskunnan kuin yksilön hyvinvoinnin eteen. Tuemme sinua kehittymään urallasi, ja meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Osaavat ja työstään nauttivat pihlajalinnalaiset ovat tärkeimmässä roolissa laadukkaiden palveluiden tuottamisessa ja asiakkaiden kohtaamisessa.

Ammattilaisena Pihlajalinnassa

Luodaan sinulle paras kokonaisuus

Voit työskennellä erilaisissa yksiköissä ja tehtävissä. Meitä yhdistää palava halu auttaa asiakkaitamme elämään parempaa elämää.

Joustavuus

Meillä tulet kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenäsi. Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä, joten pyrimme siihen, että työ joustaa elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan.

Syvennä koulutustasi ja osaamistasi

Tuemme sinua oppimaan uutta ja kehittymään oman alasi asiantuntijana.

Yhteisöllisyys

Meille et ole pelkkä resurssi, vaan olemme kaikki ihmisiä, ja lähellä toisiamme arjen kohtaamisissa. Teemme työtä yhdessä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Millainen on unelmien työpaikka hyvinvointi- ja terveyspalveluissa?

Meille Pihlajalinnassa se tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla oli sitten asiakas tai henkilökuntaa. Muutama pihlajalinnalainen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen - ihmisen kokoinen. Meillä hallinnolliset rakenteet eivät tule asiakastyön ja työyhteisön esteeksi, vaan tukevat niitä joustavasti. Tästä joustavuudesta haluamme pitää kiinni, vaikka toki suuri toimija olemmekin.