HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Hoitohenkilöstön työpaikat

Pihlajalinnassa voit työskennellä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi julkisen terveydenhuollon parissa, lääkärikeskuksissa, sairaaloissa tai hoiva- ja asumispalveluissa

Hoitoalan ammattilaisena Pihlajalinnassa

Pihlajalinnassa työskentelee lähes 10 000 eri alojen ammattilaista. Työnantajana ja kollegoina lupaamme kuunnella tarpeitasi ja auttaa sinua kehittymään. Vain näin voimme olla jatkossakin paras mahdollinen työyhteisö, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja työlläsi on merkitys. Osaavat ja työssään viihtyvät pihlajalinnalaiset ovat tärkeässä roolissa laadukkaiden palveluidemme tuottamisessa ja asiakkaiden kohtaamisessa.

Työpaikka, jossa sinua kuunnellaan

Pihlajalinnan kattava lääkärikeskus-, työterveys- ja sairaalaverkosto sekä monipuoliset julkisen sektorin palvelumme tarjoavat hoitoalan ammattilaisille sopivan haastavia ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Runsaslukuisessa joukossamme ovat edustettuina lähes kaikki hoitoalan ammattinimikkeet. Olit sitten kokenut konkari tai innokas uusi osaaja meillä voit vaikuttaa omaan työhösi ja autamme sinua kehittymään ammattilaisena. Tarjoamme töitä mm. seuraaville osaajille:

  • Lähihoitajat

  • Sairaanhoitajat

  • Terveydenhoitajat

  • Fysioterapeutit

  • Röntgenhoitajat

  • Laboratoriohoitajat

  • Hoiva-avustajat

  • Sosiaalialan ammattilaiset

  • Mielen ammattilaiset

  • Suun terveyden ammattilaiset

Katso avoimet työpaikat

Hei tuleva pihlajalinnalainen! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työssäoppimisjaksolle, kesätöihin, keikkatöihin, tekemään opinnäytetyötä tai osallistumaan kehitysprojektiin. Tarjoamme eri pituisia työssäoppimisjaksoja hoitoalan opiskelijoille. Meillä voit myös kouluttautua oppisopimuksella esimerkiksi hoiva-avustajaksi, lähihoitajaksi tai kehitysvamma-alan ohjaajaksi.

Hoitajana Pihlajalinnassa

Monipuolisuus

Voit työskennellä erilaisissa yksiköissä ja tehtävissä. Meitä yhdistää palava halu auttaa asiakkaitamme elämään parempaa elämää.

Joustavuus

Meillä tulet kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenäsi. Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä, joten pyrimme siihen, että työ joustaa elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan.

Mahdollisuus vaikuttaa

Voit itse vaikuttaa työnkuvaasi ja työskentelytapoihin. Sinä olet oman alasi ammattilainen, joten näkemyksesi ovat meille arvokkaita.

Yhteisöllisyys

Meille et ole pelkkä resurssi, vaan olemme kaikki ihmisiä, ja lähellä toisiamme arjen kohtaamisissa. Teemme työtä yhdessä asiakkaan parhaaksi.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt YouTube-videot


Miltä pihlajalinnalaisuus näyttää hoitohenkilöstömme silmin?

Kun minulla on työparina kokenut, helposti lähestyttävä lääkäri, on turvallinen olo tehdä työtä. Saan tarvittaessa nopeasti lääkärin konsultaatioapua hoitaessani unipolilla CPAP-laitetta käyttäviä uniapneapotilaita.

Jenna Kurkipuro
Terveydenhoitaja, univalmentaja

Palkitsevinta työssäni on vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Työyhteisö ja yhteistyö muiden ammattiosaajien kanssa antaa rikkautta. Alanvaihto lähihoitajaksi oli hyppy nuoruuden unelmaan, joka tuli toteen. Elämä on tehty unelmien toteuttamista varten!

Susanna Julku
Lähihoitaja, kotihoito

Tällä alalla kouluttautuminen on mahdollista ja työnantaja usein kannustaakin käymään koulutuksia. Myös työtä tekemällä pääsee koko ajan oppimaan lisää uutta.

Minna Humppi
Anestesia- ja heräämöhoitaja