Avoimet työpaikat

Erikoislääkäreitä, Kouvola/Kotka/Hamina

Etsimme eri alojen erikoislääkäreitä Kouvolaan, Kotkaan ja Haminaan.

Aloitamme toimintaamme lähellä sinua ja meillä on tarjota jo olemassa oleva hyvä potilasvirta.

Etsimme joukkoomme

radiologia
ortopedia
sisätautilääkäriä
fysiatria
knk-lääkäriä
gynekologia
urologia
pediatria
gastroenterologia
psykiatria

Voit olla jo pitkään alalla toiminut, kannuksensa hankkinut konkari tai urasi alkuvaiheessa oleva erikoislääkäri. Meillä on mahdollista muotoilla työnkuva elämäntilanteesi mukaan, keskustellaan ja löydetään yhdessä sinulle paras vaihtoehto.

Meille olet haluttu työntekijä! Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävistä antavat

aluejohtaja Anu Neuvonen
p. 040 844 9395, anu.neuvonen@pihlajalinna.fi

rekrytoinnin asiakkuuspäällikkö Rami Ahonen
p. 040 661 7154, rami.ahonen@pihlajalinna.fi

Erikoislääkäri ja kaksi yleislääkäriä, Orivesi

Pihlajalinna tuottaa jatkossakin Oriveden lääkäripalvelut ja haemme nyt Oriveden terveyskeskukseen erikoislääkäriä (yleislääketiede, geriatria tai sisätaudit) sekä kahta yleislääkäriä.

Työnkuva on räätälöitävissä toiveidesi ja osaamisesi mukaan. Orivedellä pääset tekemään monipuolista terveyskeskustyötä ja tutkimusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Paikka on erinomainen oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen. Terveyskeskuksessa toimii omalääkärimalli. Työtä tehdään yhteistyössä hoitajien kanssa: kahta lääkäriä kohden on yksi hoitaja ja yksi terveyskeskusavustaja. Orivedellä hoitajat ovat pitkäaikaisia ja erittäin kokeneita. Lääkäreiden viihtyvyys arjessaan on huippuluokkaa. Tarjoamme Tampereelta kimppakyytimahdollisuuden, joka osaltaan helpottaa kulkemista sekä luo yhteisöllisyyttä ja ylläpitää mukavaa työilmapiiriä.

Lisätietoja antaa:
asiakkuusvastaava Jarkko Järvenpää
jarkko.jarvenpaa@pihlajalinna.fi
p. 040 328 0894

Osastonlääkäri, Alavus

Etsimme osastonlääkäriä Alavuden pääterveysasemalle. Voit olla erikoislääkäri tai yleislääkäri, mutta toivomme sinulta kokemusta osastonlääkärin työstä. Aloituksesi voimme sopia joustavasti.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
terveyspalvelujohtaja, johtava lääkäri Arja Lassila, p. 040 352 8162, arja.lassila@pihlajalinna.fi tai
asiakkuusvastaava Olli Rinne, p. 045 160 9335, olli.rinne@mediapu.fi

Osastonlääkäri, Parkano

Etsimme osastonlääkäriä Parkanon terveysasemalle. Luvassa on monipuolinen työnkuva. Työaika ma-to 8-15.30, pe 8-15 (37 h/viikko). Kätevä lääkäreiden kimppakyyti kulkee Tampereelta.

Meille olet haluttu työntekijä! Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
asiakkuusvastaava Jarkko Järvenpää, p. 040 328 0894, jarkko.jarvenpaa@pihlajalinna.fi

Radiologian erikoislääkäri, Jämsä

Etsimme radiologian erikoislääkäriä Jokilaakson sairaalaan Jämsään vakituiseen työsuhteeseen.

Kuvantamisyksikkö tuottaa palveluita erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yksiköille. Tarjoamme ultraääni-, tietokonetomografia-, magneetti-, mammografia- ja natiivitutkimuksia asiakkaillemme.

Jämsässä sinua odottaa:
• monipuolinen ja muokattavissa oleva työnkuva ja työaika
• ammattitaitoinen ja palvelualtis hoitohenkilökunta
• mukavat kollegat ja innostava työilmapiiri

Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa johtava lääkäri Titta Frantsila, 040 137 6787, titta.frantsila@pihlajalinna.fi

Jokilaakson sairaala on julkista erikoissairaanhoitoa tarjoava sairaala, joka sijaitsee Jämsässä. Hoidamme potilaita kaikkialta Suomesta perustuen potilaan valinnanvapauteen. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella. Jokilaakson sairaala tarjoaa monipuoliset ja laajat erikoissairaanhoidon palvelut 22 eri erikoisalalta. Sairaalassa tehdään vuosittain lähes 2 000 leikkausta. Sairaalassa työskentelee yli 200 osaavaa ja kokenutta terveydenhuollon ammattilaista.

Kaksi työterveyslääkäriä, Hämeenlinna

Tarvitsemme vahvistusta kasvavan työterveysasiakaskuntamme hoitamiseen. Etsimme kahta työterveyslääkäriä Linnan Klinikalle Hämeenlinnaan ja sivutoimipisteisiin Tuuloseen sekä Lopelle.

Toimit nimettynä työterveyslääkärinä työterveystiimissä. Käytettävissäsi ovat työterveyshoitajat, työterveyspsykologi, -fysioterapeutti sekä ravitsemusterapeutti ja sosiaalialan asiantuntija. Asiakaskuntamme on monipuolinen ja kehittyvä. Tarjoamme sinulle mielekkään työnkuvan, jossa hoidat monien pienempien yritysten lisäksi kumppanuutta suuren asiakkaamme kanssa.

Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri. Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.
Linnan Klinikka on osa kotimaista Pihlajalinna-konsernia.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Aluejohtaja, Kanta-Häme, Tiina Halinen, p. 050 439 0033, tiina.halinen@pihlajalinna.fi

Työterveys- ja yleislääkäreitä, Salo ja Somero

Etsimme työterveys- ja yleislääkäreitä Pihlajalinna Salon ja Someron lääkäriasemille.

Tarvitsemme työterveyshuoltoon vahvistusta kasvavan asiakaskuntamme hoitamiseen. Toimit nimettynä työterveyslääkärinä työterveystiimissä. Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva/ erikoistumista aloittava

Yleislääkärinä voit olla urasi alkupuolella oleva lääketieteen lisensiaatti tai jo kokeneempi yleislääketieteen ammattilainen.
Työtä voit tehdä ammatinharjoittajana.

Pihlajalinna Salon lääkäriasemalle voimme neuvotella yleislääkärille vastaanottoa arkipäiville, arki-illoille tai halutessasi myös viikonloppuihin.

Pihlajalinna Someron lääkäriasemalla on mahdollista pitää osa-aikaista vastaanottoa arkipäivisin.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet.
Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Työterveyslääkärin paikoista lisätietoja antavat

työterveyslääkäri Kimmo Oksanen
p. 010 312124 kimmo.oksanen@pihlajalinna.fi

työterveyshuollon erikoislääkäri, vastaava työterveyslääkäri
Susan Martin, p. 044 5613217
susan.martin@pihlajalinna.fi

Yleislääkärin paikoista lisätietoja antaa

yleislääketieteen erikoislääkäri, vastaava yleislääkäri
Janne Luostarinen p. 050 575 3247
janne.luostarinen@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäreitä, Joensuu

Etsimme lääkärikeskukseemme Joensuuhun työterveyslääkäreitä. Voit olla työterveyteen erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai pätevöittävän kurssin suorittanut yleislääkäri (maksamme työterveyslaitoksen pätevöittävän kurssin, jos et sitä vielä ole käynyt). Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Kouluttajalääkäri on paikalla. Voimme sopia aloituksen joustavasti ja voit halutessasi tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Voit olla joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Joensuussa työskentelet moderneissa toimitiloissa kaupungin keskustassa. Tarjoamme sinulle saman katon alla erinomaiset tutkimusmahdollisuudet (laboratorio ja röntgen) sekä kokeneen hoitohenkilökunnan.

Halutessasi voit pitää vastaanottoa myös Outokummun ja Nurmeksen lääkärikeskuksissamme sekä tehdä iltapäivystyksiä.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
asiakkuuspäällikkö Raine Hartus, 040 351 1101, raine.hartus@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäreitä, Pääkaupunkiseutu

Pihlajalinnan työterveyshuolto kasvaa pääkaupunkiseudulla ja etsimme joukkoomme lisää työterveyslääkäreitä! Tarvitsemme kokeneita työterveyslääkäreitä, mutta myös erikoistuvia työterveyslääkäreitä. Panostamme koulutukseen ja erikoistuvien ohjaukseen.

Tarvitsemme lääkäreitä eri kokoisten yritysten hoitoon. Työterveyshuollon prosessit ja työkalut ovat Pihlajalinnassa kunnossa.

Lääkäreiden työhyvinvointi on tärkeää meille. Uskomme eettisyyteen, kollegiaalisuuteen ja tasa-arvoiseen johtamiseen. Työtä voit tehdä palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana.

Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä mahdollisuuksia!

Lisätietoja antaa:
Pääkaupunkiseudun vastaava työterveyslääkäri Annastiina Lidsle, p. 050 451 3163, annastiina.lidsle@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäri, Alavus

Etsimme työterveyslääkäriä Alavuden toimipisteeseen. Työsi tulee olemaan monipuolista työterveyslääkärin työtä. Aloituksesi voimme sopia joustavasti.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja antaa asiakkuusvastaava Olli Rinne, p. 045 160 9335, olli.rinne@mediapu.fi

Työterveyslääkäri, Helsinki

Etsimme lääkärikeskukseemme Kamppiin työterveyslääkäriä.

Voit olla työterveyteen erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai pätevöittävän kurssin suorittanut yleislääkäri. Meillä on mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Kouluttajalääkäri on paikalla. Voimme sopia aloituksen joustavasti ja voit halutessasi tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Voit toimia joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Toimit nimettynä työterveyslääkärinä työterveystiimissä. Työterveyshuollon prosessit ja työkalut ovat Pihlajalinnassa kunnossa. Uskomme eettisyyteen, kollegiaalisuuteen ja tasa-arvoiseen johtamiseen.

Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:

vastaava työterveyslääkäri Annastiina Lidsle
p. 050 451 3163
annastiina.lidsle@pihlajalinna.fi

aluejohtaja Riia Siivikko
p. 050 529 9784
riia.siivikko@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäri, Jämsä

Etsimme Jämsän toimipisteeseemme työterveyslääkäriä. Voit olla työterveyteen erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai pitkän kurssin suorittanut yleislääkäri. Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Voimme sopia työsuhteesi aloituksen joustavasti.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
asiakkuuspäällikkö Raine Hartus, 040 351 1101, raine.hartus@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäri, Kouvola/Kotka/Hamina

Etsimme työterveyslääkäreitä Kotkaan, Kouvolaan ja Haminaan. Voimme rakentaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden työntekoon toimipisteissämme osa- tai kokoaikaisena.

Voit olla joko työterveyteen erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri. Meillä on myös koulutusoikeudet.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
aluejohtaja Anu Neuvonen
p. 040 844 9395, anu.neuvonen@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäri, Nurmes

Etsimme Pihlajalinna ITE Nurmekseen työterveyslääkäriä. Voit olla työterveyteen erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai pitkän kurssin suorittanut yleislääkäri. Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Voimme sopia työsuhteesi aloituksen joustavasti.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
rekrytointiasiantuntija Raine Hartus, 040 351 1101, raine.hartus@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäri, Tampere ja Kangasala

Etsimme lääkärikeskukseemme Tampereelle ja Kangasalle työterveyslääkäriä. Voit olla työterveyteen erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai pätevöittävän kurssin suorittanut yleislääkäri. Meillä on mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Kouluttajalääkäri on paikalla. Voimme sopia aloituksen joustavasti ja voit halutessasi tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Voit toimia joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Toimit nimettynä työterveyslääkärinä työterveystiimissä. Työterveyshuollon prosessit ja työkalut ovat Pihlajalinnassa kunnossa. Uskomme eettisyyteen, kollegiaalisuuteen ja tasa-arvoiseen johtamiseen.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:

asiakkuuspäällikkö Raine Hartus
p. 040 351 1101
raine.hartus@pihlajalinna.fi

vastaava työterveyslääkäri Tiia Reho
p. 050-451 2123
tiia.reho@pihlajalinna.fi

Työterveyslääkäri, Oulu

Etsimme työterveyslääkäriä. Tarvitsemme vahvistusta monipuolisen ja kasvavan asiakaskuntamme hoitamiseen. Toimit nimettynä työterveyslääkärinä työterveystiimissä. Olet työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva tai ns. pitkän kurssin käynyt. Myös työterveyshuollossa toimimisesta kiinnostuneet yleislääkärit huomioidaan. Meillä on myös koulutusoikeudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Pasi Kurtti p. 040 546 4851, pasi.kurtti@pihlajalinna.fi ja asiakkuusvastaava Olli Rinne, p. 045 160 9335, olli.rinne@mediapu.fi

Työterveyslääkäri, Pieksämäki

Etsimme lääkärikeskukseemme Pieksämäelle työterveyslääkäriä. Voit olla työterveyteen erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai pitkän kurssin suorittanut yleislääkäri. Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Voimme sopia työsuhteesi aloituksen joustavasti.

Pieksämäellä työskentelet moderneissa toimitiloissa kaupungin keskustassa aivan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Meillä työskentelee lisäksesi yleis-, erikois- ja työterveyslääkäreitä.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
rekrytointiasiantuntija Raine Hartus, 040 351 1101, raine.hartus@pihlajalinna.f

Työterveys- ja/tai yleislääkäri, Pietarsaari

Etsimme työterveys- ja/tai yleislääkäriä Pietarsaareen. Voit olla työterveys- tai yleislääkäri. Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Voimme sopia työsuhteesi aloituksen joustavasti.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja antaa asiakkuusvastaava Olli Rinne, p. 045 160 9335, olli.rinne@mediapu.fi

Vastaava työterveyslääkäri, Keski-Suomi

Etsimme vastaavaa työterveyslääkäriä Keski-Suomeen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä
alueen palvelupäällikön kanssa vastaten alueen palvelutoiminnan toteuttamisesta ja
resursoinnin suunnittelusta. Toimit työterveyslääkärien lähiesimiehenä. Osallistut tarvittaessa
sopimusneuvotteluihin ja asiakkuuksien haltuunottoihin tehden yhteistyötä
alueen myynti- ja asiakkuuspäälliköiden kanssa. Saat myös omia asiakasyrityksiä
hoitaaksesi tehden käytännön työterveyslääkärin työtä.

Tarjoamme sinulle työn huippuosaajien parissa organisaatiosta, joka pyrkii toimimaan kehityksen kärjessä. Olet osa valtakunnallista työterveyshuollon vastuutiimiä ja sinun on mahdollista vaikuttaa siihen miten asioita tehdään sekä kehittää toimintaa. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet sekä muut kattavat edut.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
johtava työterveyslääkäri Mervi Viljamaa
Pihlajalinna Työterveys
p. 0400 307 407
mervi.viljamaa@pihlajalinna.fi

Yleislääkäreitä, Kouvola/Kotka/Hamina

Etsimme yleislääkäreitä Kouvolaan, Kotkaan ja Haminaan.

Aloitamme toimintaamme lähellä sinua ja meillä on tarjota jo olemassa oleva hyvä potilasvirta.

Voit tehdä työtä kokoaikaisesti tai sovitusti oman elämäntilanteesi huomioon ottaen. Voit olla jo pidempään yleislääkärin töitä tehnyt tai työurasi alkutaipaleella oleva lääketieteen lisensiaatti.

Meille olet haluttu työntekijä! Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja työtehtävästä antavat

aluejohtaja Anu Neuvonen
p. 040 844 9395, anu.neuvonen@pihlajalinna.fi

rekrytoinnin asiakkuuspäällikkö Rami Ahonen
p. 040 661 7154, rami.ahonen@pihlajalinna.fi

Yleislääkäreitä, Varsinais-Suomi

Etsimme yleislääkäreitä Varsinais-Suomeen, paikkakuntina Somero, Salo, Parainen ja Turku.

Voit olla urasi alkupuolella oleva lääketieteen lisensiaatti tai jo kokeneempi yleislääketieteen ammattilainen. Työtä voit tehdä ammatinharjoittajana.

Pihlajalinna Salon lääkäriasemalle voimme neuvotella yleislääkärille vastaanottoa arkipäiville, arki-illoille tai halutessasi myös viikonloppuihin.

Pihlajalinna Someron lääkäriasemalla on mahdollista pitää osa-aikaista vastaanottoa arkipäivisin.

Mikäli työ Turun keskustassa sijaitsevassa, tänä vuonna avatussa lääkärikeskuksessa kiinnostaa, meidän hyvään yleislääkäripäivystäjien porukkaan mahtuu vielä mukaan. Arki-iltoja ja viikonloppuja voidaan järjestää oman aikataulusi mukaisesti.

Jos työskentely Paraisilla olisi sinulle sopivin vaihtoehto, neuvotellaan yhdessä mahdollisuuksista lääkäriasemallamme.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävistä antaa

yleislääketieteen erikoislääkäri, vastaava yleislääkäri
Janne Luostarinen p. 050 575 3247
janne.luostarinen@pihlajalinna.fi

Yleislääkäreitä, Tampereen alue ja Pohjois-Pirkanmaa

Etsimme yleislääkäreitä Tampereen sekä Pohjois-Pirkanmaan alueen (Hämeenkyrö, Ikaalinen, Parkano) lääkärikeskuksiin. Voit toimia meillä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Työ sisältää perinteistä yleislääkärin vastaanottoa sekä työterveyden sairasvastaanottoa. Työaika ja -päivät on mahdollista sopia joustavasti. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi myös hyvän potilasvirran.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Voimme sopia työsuhteesi aloituksen joustavasti.

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
vastaava lääkäri Pirkanmaa Susanna Riuttala, 050 387 8004, susanna.riuttala@pihlajalinna.fi
vastaava lääkäri Pohjois-Pirkanmaa Elina Pesonen, 0400 858 409, elina.pesonen@pihlajalinna.fi
asiakkuuspäällikkö Raine Hartus, 040 351 1101, raine.hartus@pihlajalinna.fi

Yleis- ja/tai työterveyslääkäri, Kankaanpää

Etsimme yleis- ja/tai työterveyslääkäriä Kankaanpäähän.

Työ sisältää perinteistä yleislääkärin vastaanottoa sekä työterveyden sairasvastaanottoa. Työaika ja -päivät on mahdollista sopia joustavasti. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi myös hyvän potilasvirran.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Voimme sopia työsuhteesi aloituksen joustavasti.

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
asiakkuuspäällikkö Raine Hartus, 040 351 1101, raine.hartus@pihlajalinna.fi tai
vastaava työterveyslääkäri Tiia Reho, 050 451 2123 , tiia.reho@pihlajalinna.fi

Yleis- ja erikoislääkäreitä, Seinäjoki

Haemme Seinäjoelle yleis- ja erikoislääkäreitä.

Uudet ja nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat aivan keskustassa, osoitteessa Keskuskatu 5. Toiminta käynnistyi maaliskuun 2018 alussa.

Lääkärikeskukseen ja sairaalaan tulee kattava palveluvalikoima ja rakennamme nyt lääkäreiden osalta aloituskokoonpanoa. Meillä lääkäri on muutakin kuin nimi listalla. Olemme sitoutuneet kehittämään vastaanottotoimintoja yhdessä lääkäreidemme kanssa. Tavoitteemme on, että luomme yhdessä hyvät työskentelyolosuhteet kullakin erikoisalalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössämme. Sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
asiakkuusvastaava Olli Rinne, p. 045 160 9335, olli.rinne@mediapu.fi

Pihlajalinna Seinäjoki on Pihlajalinnan seinäjokinen tytäryhtiö.

Yleislääkäri, Jämsä

Mietitkö uusia työkuvioita loppuvuodeksi tai ensin vuodeksi? Haemme Jämsän pääterveysasemalle kahta lääkäriä eläköityvän ja erikoistumaan lähtevän lääkärimme tilalle.

Pääterveysasema sijaitsee Jokilaakson sairaalan yhteydessä. Tarjoamme hyvät konsultaatiomahdollisuudet talon sisällä sekä yhteistyömahdollisuudet erikoissairaanhoidon kanssa. Pihlajalinnassa sinulla on myös mahdollisuus yhdistää yksityisvastaanottoja ja perusterveydenhoidon työtä sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Työaika ma-to 8-15.30, pe 8-15 (37 h/viikko). Kätevä kimppakyyti hyvässä porukassa kulkee päivittäin Tampereelta. Terveyskeskuksessa on neljä erikoislääkäriä ja sairaala samassa rakennuksessa, joten konsultoinnit ESH-puolelle onnistuvat erittäin helposti. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus lisätienesteihin, sillä Jämsässä on oma ympäri vuorokauden avoinna päivystys.

Jämsän aluesairaalassa on erikoistumisputkimahdollisuus seuraavilla erikoisaloilla: sisätaudit, geriatria, kirurgia ja psykiatria.

Koko Pihlajalinnan kattava ESH-tuki toimii kaikissa terveyskeskuksissamme. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja antaa:
Asiakkuusvastaava Jarkko Järvenpää
040 328 0894
jarkko.jarvenpaa@pihlajalinna.fi

Yleislääkäri, Pääkaupunkiseutu

Etsimme Pihlajalinna Uusimaalle, pääkaupunkiseudulle, yleislääkäriä.

Voit olla urasi alussa oleva lääketieteen lisensiaatti tai jo kokeneempi yleislääkäri. Työtä voit tehdä palkansaajana tai ammatinharjoittajana.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa
aluejohtaja Riia Siivikko
p. 050 529 9784, riia.siivikko@pihlajalinna.fi

Yleislääkäri, Kuusiokunnat

Etsimme yleislääkäreitä Etelä-Pohjanmaalle. Kuusiokuntiin kuuluu Alavus, Kuortane, Ähtäri sekä Soini. Voit olla jo kokeneempi tai vastavalmistunut lääkäri, niin meillä olisi tarjota sinulle mielekästä terveyskeskuslääkärin työtä elämäntilanteesi joustavasti huomioiden.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
terveyspalvelujohtaja, johtava lääkäri Arja Lassila, p. 040 352 8162, arja.lassila@pihlajalinna.fi tai
asiakkuusvastaava Olli Rinne, p. 045 160 9335, olli.rinne@mediapu.fi

Yleislääkäri, Loppi

Etsimme yleislääkäriä Pihlajalinna Lopelle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn remontoidussa lääkärikeskuksessa aivan linja-autoaseman vieressä Lopen keskustassa.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Aluejohtaja, Kanta-Häme, Tiina Halinen, p. 050 439 0033, tiina.halinen@pihlajalinna.fi

Yleislääkäri, Mänttä-Vilppula

Etsimme yleislääkäreitä Pirkanmaalle, Pohjois-Hämeeseen.

Mäntänvuoren Terveyden muodostavat Mänttä-Vilppula ja Juupajoki, pääterveysasema sijaitsee Mäntässä. Voit olla jo kokeneempi tai vastavalmistunut lääkäri, niin meillä olisi tarjota sinulle mielekästä terveyskeskuslääkärin työtä elämäntilanteesi joustavasti huomioiden. Mäntän terveysaseman 24/7 aukiolot mahdollistavat hyvin monenlaisia työaikaratkaisuja! Myös kätevä kimppakyyti on järjestetty Tampereelta kulkeville lääkäreille.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:

johtava lääkäri Liisa Länsipuro, p. 040 8482 888, liisa.lansipuro@pihlajalinna.fi tai
asiakkuusvastaava Antti Kaleva, p. 050 3263 191, antti.kaleva@mediapu.fi

Yleislääkäri, Nurmes

Etsimme Pihlajalinna ITE Nurmekseen yleislääkäriä. Voit olla urasi alussa oleva lääketieteen lisensiaatti tai jo kokeneempi yleislääkäri.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:
rekrytointiasiantuntija Raine Hartus, 040 351 1101, raine.hartus@pihlajalinna.fi

Hammaslääkäri, Mänttä-Vilppula

Haemme hammaslääkäriä Mänttä-Vilppulan hammashoitolaan vakituiseen työsuhteeseen. Jos sinua kiinnostaa itsenäinen työ, jossa on laajat vaikutus- ja kehittymismahdollisuudet, tämä työ voi olla juuri sinua varten.

Hammaslääkärin työ Mänttä-Vilppulan hammashoitolassa tarjoaa viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön sekä laaja-alaisen terveyskeskushammaslääkärin tehtäväkentän. Potilasmateriaali on monipuolista ja ajan voi varata nopeasti eteenpäin. Hammaslääkäreitä on viisi, joista yksi toimii vastaavana hammaslääkärinä, yksi apuoikojana ja yhdellä on päävastuu kirurgiasta. Henkilöstön yhteishenki on hyvä ja yhteistyö ja konsultaatiot sujuvat erinomaisesti kaikkien ammattiryhmien kesken. Vastaanottoajat ovat muokattavissa joustavasti tilanteen mukaan.

Hammashoitola toimii pääterveysaseman yhteydessä, joten sinulla on tukenasi monipuoliset tukipalvelut, kokeneet lääkärit ja osaavat hoitotyön ammattilaiset. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, esimiehen tuen sekä erinomaiset puitteet tehdä merkityksellistä työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja antaa:
asiakkuusvastaava Juha Jäälinoja, p. 041 506 3300, juha.jaalinoja@pihlajalinna.fi

Hammaslääkäri, Ähtäri

Etsimme hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Kuusiokuntien alueelle, pääsijoituspaikkana Ähtärin hammashoitola. Pihlajalinna tuottaa yhdessä Kuusiokuntien kanssa kaikki Ähtärin sosiaali- ja terveyspalvelut.

Hammaslääkärin työ Kuusiokuntien alueella tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja vaihtelevaa työtä, jota voit räätälöidä itsesi näköiseksi. Potilassuhteissa on jatkuvuutta ja näet työsi tulokset konkreettisesti. Konsultaatiomahdollisuudet niin talon sisällä kuin ulospäin toimivat erinomaisesti. Laboratorio- ja kuvantamispalvelut löytyvät kätevästi saman katon alta. Työssäsi sinua tukevat ajanmukaiset työtilat, toimivat laitteet ja mukavat, ammattitaitoiset kollegat. Tarjoamme myös monipuoliset ura- ja koulutusmahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Haluamme työllistää parhaat tekijät, tarjota hyvän työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää toimenkuvaasi ja osaamistasi haluamaasi suuntaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana.

Lisätietoja antaa:
asiakkuusvastaava Juha Jäälinoja
p. 041 506 3300, juha.jaalinoja@mediapu.fi

Röntgenhoitaja, Seinäjoki

Pihlajalinna Seinäjoki Oy on Pihlajalinnan seinäjokinen tytäryhtiö, jonka lääkäriasema avasi ovensa maaliskuussa 2018.

Haemme lääkäriasemalle röntgenhoitajaa.

Sinulla on röntgenhoitajan koulutus ja työkokemusta monipuolisista kuvantamisen tehtävistä. Odotamme vahvaa osaamista natiivi-, ultraääni ja magneettititutkimuksissa. Toivomme hakijalta innostunutta työotetta, positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, mukavan työyhteisön sekä ison konsernin tuen ja edut. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jaana Perälä-Haapa-aho, p. 050 452 9382 ma 22.10. klo 12-16 ja ti 23.10. klo 9-13

Hakuaika päättyy 28.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Palkanlaskija, Tampere

Haemme toimintamme kasvaessa ja laajentuessa tiimiimme vahvistusta kokeneesta palkanlaskennan ammattilaisesta.

Palkkapalvelut on osa Pihlajalinnan HR-palveluita ja toimimme tukipalveluna läpi koko konsernin. Kehitämme prosessejamme ja palveluitamme aktiivisesti, minkä vuoksi arvostamme muutosvalmiutta ja ketteryyttä sekä aitoa kiinnostusta oman toiminnan kehittämiseen.

Toivomme sinulta kokemusta konsernitason palkanlaskennasta, etua on myös käytössämme olevien sosiaali- ja terveyspalvelualan työehtosopimusten tuntemisesta. Järjestelmistä käytössämme ovat mm. Mepco ja Sympa. Olemme tiiminä tärkeässä asemassa tuottaessamme konsernin palkkapalveluja, joten edellytämme henkilöiltämme mutkattomia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja palveluhenkistä asennetta.

Tehtävä täytetään heti tiimiin ja tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä – lähetäthän hakemuksesi jo tänään tai mahdollisimman pian.

Tule mukaan huipputiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-palvelut, kehityspäällikkö Mari Suhonen, p. 050 341 7221, mari.suhonen@pihlajalinna.fi.

Hakuaika päättyy 28.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Erikoissairaanhoidon hoitokoordinaattori

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen erikoissairaanhoidon hoitokoordinaattoria erikoissairaanhoidon palvelujen organisointiin Pihlajalinnan kuntaulkoistusasiakkaille. Toimit osana hoitokoordinaattoritiimiä, jossa järjestät itsenäisesti asiakkaan palvelupolkuun kuuluvia toimintoja. Teet moniammatillista yhteistyötä Pihlajalinnan lääkärikeskusten ja Jokilaakson sairaalan eri yksiköiden kanssa. Toiminta-alueenasi on Väli-Suomi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtävässä edellytetään:

 • Asiantuntemusta ja työkokemusta erikoissairaanhoidosta
 • Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja sujuvia tiimityötaitoja
 • Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä sopeutumista muutoksiin.

Tiimi työskentelee PL Koskiklinikan Maisemakonttorissa Tampereella arkisin 8-16.

Työn aloitus mahdollisimman pian. Määräaikaisuus päättyy 31.7.2019.

Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Satu Ruokola, satu.ruokola@pihlajalinna.fi.

Hakuaika päättyy 28.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Palveluvastava työterveys, Tampere

Palveluvastaava työterveys, Pihlajalinna Tampere Oy, Pihlajalinna Koskiklinikka

Haemme työterveyden palveluvastaavaa. Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja joustava työote, positiivinen asenne sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu työterveyshuollon operatiivisen toiminnan johtaminen ja koordinointi Pirkanmaan toiminta-alueella. Otat vastuun tiimisi henkilöstöjohtamisesta sekä työilmapiirin, työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämisestä ja edistämisestä.

Tehtävässä edellytetään esimieskokemusta, hyvää työterveyshuollon asiantuntemusta, osaamista sekä terveydenhoitajan koulutusta ja työterveyshuollon erikoistumisopintoja.

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana.

Pihlajalinnan työterveyshuollossa on asiakkaita jo yli 150 000 ja olemme valtakunnallinen toimija, jossa työskentelee yli 400 työterveyshuollon ammattilaista. Työterveyshuoltomme kasvu jatkuu voimakkaana. Arvomme ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jenni Ahmavuo, jenni.ahmavuo@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 28.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Työterveyshoitaja, Hämeenlinna

Toimintamme laajentuessa, haemme työterveyshoitajaa Pihlajalinna Hämeenlinnaan

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta sekä työterveyshuollon erikoistumisopintoja. Työkokemus työterveyshuollosta katsotaan vahvasti eduksesi. Toimit asiakasvastuullisena työterveyshoitajana moniammatillisessa tiimissä koordinoiden työterveysyhteistyötä asiakasyritystesi kanssa. Kykenet itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja joustava työote, positiivinen asenne sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja toimisto-ohjelmistot.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työn osaavassa, kannustavassa ja kehittyvässä työyhteisössä sekä mielenkiintoisen asiakaskunnan. Toimit asiakasvastuullisen työterveyshoitajana yhdelle suurelle työnantajalle, jonka lisäksi asiakaskuntasi koostuu eri kokoisista yrityksistä usealta eri toimialalta. Toteutat palveluja lähivastaanottojen lisäksi työpaikoilla sekä etäpalveluina. Ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi pidät myös työterveyshuoltopainotteista sairasvastaanottoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marjo Aho-Mantila, marjo.aho-mantila@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 24.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Lähihoitaja, Lieto

Haemme Liedossa toimivaan mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Matinkartanoon lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, jolla on vahva mielenterveys- ja päihdetyön tuntemus sekä osaaminen ja innostusta kehittää toimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Ikipihlaja Matinkartanossa on kolmessa ryhmäkodissa yhteensä 61 asiakasta. Keskeistä meille on kunnioittava ja osallistuva työskentelytapa. Eduksi katsotaan iloinen ja reipas asenne, sekä taito toimia moniammatillisessa tiimissä.

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Pidät vaihtelevasta ja haasteellisesta työstä. Työssä vaaditaan joustavuutta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan koulutus, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi. kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Pirjo Turkkinen, p. 0409401444, pirjo.turkkinen@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 28.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Lähihoitaja (määräaikainen), Lieto

Haemme Liedossa toimivaan mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Matinkartanoon lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, jolla on vahva mielenterveys- ja päihdetyön tuntemus sekä osaaminen ja innostusta kehittää toimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Ikipihlaja Matinkartanossa on kolmessa ryhmäkodissa yhteensä 61 asiakasta. Keskeistä meille on kunnioittava ja osallistuva työskentelytapa. Eduksi katsotaan iloinen ja reipas asenne, sekä taito toimia moniammatillisessa tiimissä.

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Pidät vaihtelevasta ja haasteellisesta työstä. Työssä vaaditaan joustavuutta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan koulutus, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi. kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Pirjo Turkkinen, p. 0409401444, pirjo.turkkinen@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 28.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Ohjaajia, Hämeenlinna

Pihlajalinna Erityisasumispalvelut Oy tuottaa tehostettua palveluasumista, päivätoimintaa ja kotiin vietäviä palveluita kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille.

Ensimmäinen Uniikki-yksikkö on avattu Hämeenlinnaan alkuvuodesta 2018. Uniikki on tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Ohjaajan tehtävässä ohjaat asiakkaita heille yksilöllisesti suunnitellun päivä- ja viikko-ohjelman mukaisesti, itsemääräämisoikeutta ja -kykyä vahvistavilla tavoilla. Päiväohjelma koostuu arjen toiminnoista sekä päivä- ja harrastustoiminnasta. Ohjaajana toimit aktiivisena jäsenenä moniammatillisen tiimissä sekä asiakkaan verkostossa.

Sinulla on pitkäjänteisyyttä ja aitoa kiinnostuneisuutta erityisistä asiakkaista, kommunikaatiota tukevien menetelmien ja välineiden hallintaa, huolellisuutta ja vastuullisuutta. Sinulla on myös kiinnostusta työn kehittämiseen sekä ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ihmisen kohtaamista tasa-arvoisesti ja kunnioittaen sekä kykyä aitoon läsnäoloon.

Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä sekä mielenterveys- ja autismityön tuntemus.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uudenlaista palvelumallia ja asiakaslähtöisesti toimivaa työyhteisöä ja kehittää yhteistä työtä.

Kelpoisuusehtona on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Johanna Kinnunen p. 050 451 3097.

Hakuaika päättyy 31.12.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Contact Center, Tampere/Helsinki

Terveydenhuollon ammattilainen, tule meidän tiimiimme! Jos viihdyt nopearytmisessä työssä, jossa tavoitteena on tuottaa ylivertainen asiakaskokemus. Etsimme iloisia, reippaita ja palveluhenkisiä terveydenhuollon ammattilaista Pihlajalinnan Contact Centeriin Tampereelle tai Helsinkiin.

Tehtävässä huolehdit puhelimitse asiakkaan palvelutarpeen arvioimisesta, ajanvaraamisesta ja muista toimistotehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • Olet koulutukseltasi lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.
 • Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta
 • Pystyt palvelemaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaitoa pidämme etuna.
 • Sinulla on myönteinen asenne ja haluat oppia uutta
 • Olet näppärä tietojärjestelmien käyttäjä ja tietotekniikan hyödyntäjä
 • Pystyt itsenäiseen vastuulliseen työhön ja sinulla on paineensietokykyä.
 • Viihdyt nopearytmisessä asiakaspalvelutyöstä
 • Asiakaspalvelu on sinulle sydämenasia

Palvelumme on auki vuoden jokaisena päivänä ja kyseessä on vuorotyö klo 6-22 välillä.

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään. Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä.

Tiimissä on useita paikkoja vapaana. Ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Annemari Lehtinen, p. 0408391227

Hakuaika päättyy 22.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Suuhygienisti, Ähtäri ja Soini

Kuusiolinna Terveys Oy:ssä on haettavana suuhygienistin työtehtävä. Tarjoamme valitulle henkilölle monipuoliset suuhygienistin työtehtävät. Potilaita hoidetaan lapsista aikuisiin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja osallistua muun muassa oikomishoitoon osana oikomishoidon tiimiä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö.

Työpaikka sijaitsee sekä Soinissa että Ähtärissä.

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijoilta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta. Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tanja-Lotta Jokiaho p. 0445501776, tanja-lotta.jokiaho@pihlajalinna.fi ja ylihammaslääkäri Matias Leppänen p. 0406630173, matias.leppanen@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 2.11.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Suuhygienisti, Jämsä

Haemme Jämsän hammashoitolaan suuhygienistiä vakituiseen työsuhteehteeseen.

Tarjoamme valitulle henkilölle monipuoliset suuhygienistin työtehtävät. Potilaita hoidetaan lapsista aikuisiin. Sinulla mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja osallistua mm. oikomishoitoon osana oikomishoidon tiimiä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö.

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijoilta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta. Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Meillä on hammashoitolassa ajanmukaiset tilat ja laitteet. Käytössämme on WinHIT-potilastietojärjestelmä sekä digitaalisessa kuvantamisessa Digora.

Jämsän Terveys on Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut Jämsän 22 000 asukkaalle. Meillä on hieman yli 600 työntekijää.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Meija Stier, meija.stier@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 31.10.2018, klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Fullstack-kehittäjiä, Helsinki & Tampere

Etsimme kasvavaan digitiimiimme innostuneita, kokeneita fullstack-kehittäjiä rakentamaan toimialan innovatiivisimpia ja käytettävyydeltään ensiluokkaisia digipalveluita. Tiimimme toimii Helsingin ydinkeskustassa ja Tampereella Kehräsaaressa.

Digitiimimme on mm. julkaissut alkuvuoden aikana keskustelevaan käyttöliittymään perustuvan etälääkäripalvelun mobiilissa. Parhaillaan uudistamme verkkopalveluitamme ja ajanvarausta, minkä jälkeen haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija.

Haluat tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa. Parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla. Tehdä töitä huipputiimissä, eturivin kumppaneiden kanssa. Yrityksessä, joka arvostaa sinua.

Olet etsimämme henkilö mikäli:

 • sinulla on kokemusta joistain seuraavista: React Native, React, Angular, Node, Scala, Java, Ruby, Docker, AWS
 • arvostat yksityiskohtia, käytettävyyttä ja puhdasta koodia
 • olet ketterä tiimipelaaja ja uskot jatkuvaan parantamiseen
 • viestit sujuvasti myös ei-teknisten henkilöiden kanssa
 • egosi ei tule koskaan työsi edelle
 • scrum on sinulle rituaaleineen tuttu

Lisätietoja tehtävästä antaa sovellusarkkitehti Jussi Kotilainen (Tampere), p. 050 564 0179

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen hakulomake