HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Erikoistuminen Pihlajalinnassa

Pihlajalinnan lääkärinä voit erikoistua useille eri erikoisaloille julkisen terveydenhuollon pisteissämme sekä yksityisissä lääkärikeskuksissamme valtakunnallisesti.

Erikoistuva lääkäri Pihlajalinnassa

Pihlajalinna tukee lääkäreiden kouluttautumista ja ammatillisen osaamisen syventämistä. Tarjoamme tukea arkeen monipuolisilla yksittäisillä koulutuksilla livenä ja etänä. Meillä voit erikoistua useille eri erikoisaloille julkisen terveydenhuollon pisteissämme sekä yksityisissä lääkärikeskuksissamme valtakunnallisesti.

Pihlajalinnan erikoistumisalat

Pihlajalinnassa lääkäri voi erikoistua seuraaville erikoisaloille:

  • Geriatria

  • Kirurgia

  • Psykiatria

  • Sisätaudit

  • Työterveyshuolto

  • Yleislääketiede

Erikoistuvalle lääkärille taataan henkilökohtainen ohjaus ja tuki. Lääkäri saa myös motivoivan korvauksen työstään. Varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava työssäsi onnistumiseen: ajankohtainen tieto ja edellytykset tehdä laadukasta työtä vastuullisten sote-palveluiden tuottamiseen.

Lue lisää erikoistumisesta

Erikoistuminen työterveyslääkäriksi

Työterveyslääkärinä pääset tukemaan läheisessä suhteessa suomalaista yhteiskuntaa ja työelämää sekä työskentelemään työikäisten ihmisten työn ja terveyden keskiössä

Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus

Työterveyslaitoksen työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus eli niin kutsuttu pitkä kurssi on vaihtoehto yleislääkäreille syventää osaamistaan työterveyshuollossa

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi