HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Kesätyöpaikat

Tule Pihlajalinnaan kehittymään oman alasi huippuammattilaiseksi!

Miltä unelmiesi kesätyöpaikka näyttää?

Meille Pihlajalinnassa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen.

Tervetuloa kesätöihin Pihlajalinnaan!

Tarjoamme laadukasta terveydenhuoltoa, koskettavia kohtaamisia ja unohtumattomia kollegoita. Meillä et ole vain resurssi tai osa massaa, vaan tärkeä osa tiimiä. Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja työvuoroihisi joustavasti pitkin kesän.

Työn ei aina tarvitse olla vakavaa ja raskasta puurtamista. Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan kattavalla perehdytyksellä. Meillä pääset kehittymään omassa tahdissasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä, jossa myös sinun toiveillasi on väliä. Meistä olisi mahtavaa, jos olisit aidosti kiinnostunut ihmisten kanssa työskentelystä, innokas oppimaan ja hyppäät rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita kesä Pihlajalinnassa tuo eteesi. Toivottavasti tavataan kesällä!

Avoimet kesätyöpaikat Pihlajalinnassa

Työllistämme kesäisin muun muassa laitoshuoltajia, hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita kesätöihin Pihlajalinnan eri sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin. Kesän 2024 hoitohenkilöstön paikat on nyt täytetty, mutta pysy kuulolla seuraavan kesän työtarjonnasta! Mikäli työ Pihlajalinnassa kiinnostaa, liitythän osaajayhteisöömme. Jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa kiinnostavista työpaikoistamme.

Pihlajalinna on suosittu paikka tehdä lääkärin kesä- ja joulusijaisuuksia. Kesäkandin ei meillä tarvitse jännittää! Opit kokeneemmilta kollegoilta ja saat tukea lääkärin työn aloitukseen.

2025 kesätöitä sovittavissa Kristiinankaupungin ja Jämsän tk-vastaanotoille (LK5) sekä Alavuden ja Porvoon osastoille (LK4/LK5). Työterveyshuollon sairausvastaanottoa (LK5): Iisalmi, Varkaus, Joensuu, Mikkeli, Savonlinna. Kysy kesä- ja joulusijaisuuksista [email protected].

Hei tuleva hammaslääkäri! Meillä Pihlajalinnassa voit jo opintojen ohessa tehdä esimerkiksi asiakaspalvelutyötä ja hammashoitajan sijaisuuksia. Hammaslääkärin sijaisuuksia eli “kesäkandin” töitä (HLK4 ja HK5) voi sopia Pihlajalinnan kuntapisteisiin eri puolille Suomea. Kysy kesäsijaisuuksista [email protected].

3 + 1 syytä tulla kesätöihin Pihlajalinnaan

1.

Työkokemus

Roppakaupalla monipuolista työkokemusta, jota ei opi koulun penkkejä kuluttamalla!

Pääset kasvattamaan muskeleitasi kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, alan parhaiden ammattilaisten tukemana.

2.

Kivat duunikaverit!

Ankeinkin maanantai muuttuu astetta paremmaksi hyvässä työporukassa. Pihlisläiset ovatkin sanoneet, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen - ihmisen kokoinen.

3.

Joustavuus

Festareita tai kavereiden mökkireissuja tiedossa? Ei hätää, ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä. Voit vaikuttaa työvuoroihisi joustavasti pitkin kesän, koska työn ja vapaa-ajan tasapaino on meille tärkeää.

4.

Hyvä urapolku

Meille opiskelijat ovat alan tulevaisuus ja siksi haluamme panostaa myös sinuun. Mahdollistamme joka vuosi sadoille opiskelijoille eri pituisia harjoittelujaksoja, ja voit kesätöiden jälkeen toimia esimerkiksi osa-aikaisessa työssä opintojen ohella.