HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Hammaslääkäriksi Pihlajalinnalle

Pihlajalinnalaisena voit tehdä hammaslääkärin töitä yhteisyhtiöissämme

Hammaslääkäriksi Pihlajalinnaan

Kuuntelemme hammaslääkärin toiveet ja tarpeet ja räätälöimme työjakson hakijalle sopivaan elämäntilanteeseen

Pihlajalinnassa voit tehdä hammaslääkärin töitä seuraavissa terveyskeskuksissa: Kristiinankaupunki, Mänttä-Vilppula, Parkano, Alavus, Kuortane, Soini ja Ähtäri.

Pihlajalinnan kuntapisteet ovat jo pitkään nauttineet hyvästä työnantajamielikuvasta, eikä ihme. Palkkaus on selvästi kilpailukykyisempi kuin julkisella sektorilla keskimäärin. Palkkaus on toki merkityksellinen työtyytyväisyyteen vaikuttava tekijä, mutta sitäkin tärkeämpänä nähdään työajan joustavuus, joka tuo arkeen mielekkyyttä ja auttaa jaksamaan. Työyhteisöistä löytyy tarvittavaa kollegiaalista tukea, jota tarjoaa myös työnantaja kattavine koulutusmahdollisuuksineen. Kun lisäksi henkilöstön työhyvinvointia tuetaan hyvin laajasti moninaisin etuuksin, on kyse aidosti hyvistä työpaikoista, joissa on hyvä rakentaa tulevaisuutta. Pihlajalinnan kuntaulkoistuksissa voit tehdä myös kesäsijaisuuksia HLK4- ja HLK5-oikeuksilla.

Tuemme hyvinvointialueiden ja julkisen sektorin hammaslääkäriresursointia myös hammaslääkärivuokrauksen keinoin. Pihlajalinnan vuokrahammaslääkärinä pääset vaikuttamaan työsi sijaintiin, työaikoihin, työmäärään ja ansaintamahdollisuuksiin. Pihlajalinnalaisena voit yhdistellä sujuvasti myös terveyskeskustyön ja vuokratoiminnan osia viikoittaiseen työhösi. Näin sinun ei tarvitse valita vain yhtä tapaa työskennellä, vaan pystyt tekemään molempia samanaikaisesti yhden työnantajan palveluksessa. Vuokrahammaslääkärinä voit tehdä työtä palkkasuhteessa, ammatinharjoittajana tai oman osakeyhtiön kautta. Konsernin monipuoliset koulutukset ovat saatavilla myös ammatinharjoittajille.

Yhteistyökumppanimme Mediavun kautta voit työllistyä hyvinvointialueelle suoralla työsuhteella, toimipaikan omaksi hammaslääkäriksi. Työvaihtoehtoja on kymmeniä eri puolilla Suomea. Katso tästä hammaslääkärin avoimet työpaikat hyvinvointialueilla

Opintojen ohessa voit tehdä asiakaspalvelutyötä ja esimerkiksi hammashoitajan sijaisuuksia. Opit kokeneemmilta kollegoilta ja saat tukea töiden aloitukseen. Hammaslääkärin sijaisuuksia eli “kesäkandin” töitä (HLK4) voi sopia Pihlajalinnan kuntapisteisiin eri puolille Suomea. Kysy kesäsijaisuuksista [email protected].

Tarjoamme sinulle

  • Joustavat työ- ja loma-ajat

  • Kilpailukykyisen palkkauksen

  • Erinomaisen kollegiaalisen tuen ja toimivat lähetekäytännöt

  • Laajat koulutusmahdollisuudet

  • Toimivat työyhteisöt

  • Kattavat henkilöstöetuudet

Millainen on unelmien työpaikka hyvinvointi- ja terveyspalveluissa?

Meille Pihlajalinnassa se tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla oli sitten asiakas tai henkilökuntaa. Muutama pihlajalinnalainen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen - ihmisen kokoinen. Meillä hallinnolliset rakenteet eivät tule asiakastyön ja työyhteisön esteeksi, vaan tukevat niitä joustavasti. Tästä joustavuudesta haluamme pitää kiinni, vaikka toki suuri toimija olemmekin.

Kiinnostuitko?

Kun hammaslääkärin työ Pihlajalinnassa tai hyvinvointialueella kiinnostaa, ota yhteyttä ja kerro toiveesi työn suhteen.