HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Pihlajalinna työpaikkana

Pihlajalinnassa jokaista työntekijää kuunnellaan. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työhösi ja kehittää osaamistasi omaa tehtävänkuvaasi laajemmalle.

Millainen on unelmien työpaikka hyvinvointi- ja terveyspalveluissa?

Meille Pihlajalinnassa se tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla oli sitten asiakas tai henkilökuntaa. Muutama pihlajalinnalainen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen - ihmisen kokoinen.

Pidämme huolta ihmisestä

Lupaamme kuunnella sinua, joustaa työnantajana sekä arvostaa näkemyksiäsi ammattilaisena ja ennen kaikkea ihmisenä.
Me kehitymme

Meille on tärkeää, että jokainen pihlajalinnalainen pääsee kehittymään ja laajentamaan vastuitaan toiveidensa mukaan. Meillä pääset vaikuttamaan työsi painotuksiin sekä siihen, mihin suuntaan haluat kasvaa alasi ammattilaisena.

Me joustamme

Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä. Siksi pyrimme siihen, että työ joustaa elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Luotamme siihen, että jokainen pihlajalinnalainen tekee parhaansa ja hoitaa sovitut työt. Me haluamme olla reilu työnantaja, jolle työntekijä on ensisijaisesti ihminen, ei numero tai resurssi.

Me kuuntelemme

Meillä tulet kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenäsi. Pihlajalinnalaiset ovatkin usein sanoneet, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen - ihmisen kokoinen. Moni pihlajalinnalainen kertoo, että tiimiläisiltä saa aina tukea ja työarkeen mahtuu myös iloa ja naurua.

Energisyys, eettisyys ja ennakkoluulottomuus osana arkea

Jokainen työntekijämme on meille tärkeä niin työyhteisön jäsenenä kuin asiakaskokemuksen ja toiminnan laadun tekijänä. Siksi panostamme osaamisen kehittämiseen, työyhteisöjen toimintaan ja työhyvinvoinnin johtamiseen.

Arvomme energisyys, ennakkoluulottomuus ja eettisyys ohjaavat toimintaamme kotimaisena sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajana.

Energisyys on meille hyvän asiakaspalvelun ja työyhteisön ydin. Se on vastuunottoa, ratkaisukeskeisyyttä ja myönteistä asennetta.

Eettisyys tarkoittaa meille sitä, että toimintamme on laadukasta ja kestää kriittisenkin tarkastelun.

Ennakkoluulottomuus näkyy muun muassa digitaalisten palveluidemme kehityksessä sekä tavassamme tehdä asioita uudella tavalla.

Panostamme esihenkilötyöhön

Esihenkilötyö on tärkeä osa hyvää työyhteisöä. Koulutamme esihenkilöitämme säännöllisillä koulutuksilla, joiden aiheina ovat esimerkiksi arvostava vuorovaikutus, esihenkilön rooli Pihlajalinnassa, työsuhdeasioiden hyvä ja oikeudenmukainen hoitaminen sekä HR-järjestelmät ja tiedolla johtaminen.

Sinä olet meille tärkeä

Terveelliset ja turvalliset työolosuhteet ovat toimivan työyhteisön peruspilareita. Siksi työsuojelu on meillä tärkeässä roolissa ja panostamme erityisesti ennakoivaan työsuojeluun.

Käymme vuosittaiset kehityskeskustelut joko yksilöinä tai ryhmissä, jonka lisäksi Pihliksen pulssi -kyselyn kautta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työyhteisösi kehittämiseen kaksi kertaa vuodessa.

Otamme erilaiset elämäntilanteet huomioon muun muassa työajan joustojen kautta ja kannustamme fyysisestä kunnosta huolehtimiseen esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä erilaisten urheilutapahtumien kautta.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt YouTube-videot


Pihlajalinnalaisten kokemuksia

Kun minulla on työparina kokenut, helposti lähestyttävä lääkäri, on turvallinen olo tehdä työtä. Saan tarvittaessa nopeasti lääkärin konsultaatioapua hoitaessani unipolilla CPAP-laitetta käyttäviä uniapneapotilaita.

Jenna Kurkipuro
Terveydenhoitaja, univalmentaja

Töihin on aina kiva tulla, kun niitä saa tehdä mukavien ihmisten kanssa. Yhteisömme on positiivinen, kannustava ja kollegiaalinen.

Jussi Hyyrynen
Yleislääkäri

Tällä alalla kouluttautuminen on mahdollista ja työnantaja usein kannustaakin käymään koulutuksia. Myös työtä tekemällä pääsee koko ajan oppimaan lisää uutta.

Minna Humppi
Anestesia- ja heräämöhoitaja