HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Erikoislääkäri Turun keskustaan ja Kupittaalle

Haemme erikoislääkäreitä Turun keskustan lääkärikeskukseen ja Kupittaan toimipisteeseen psykiatrian, ihotautien, neurologian sekä korva-, nenä-, ja kurkkutautien aloille.

Paikkakunta: Turku, Kupittaa

Työsuhteen tyyppi: Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Haemme erikoislääkäreitä Pihlajalinnan Turun keskustan lääkärikeskukseen Yliopistonkadulle, sekä Kupittaan toimipisteeseen.

Kaipaamme vahvistusta esimerkiksi psykiatrian, ihotautien, neurologian, ja korva-, nenä-, ja kurkkutautien osalta.

Tarjoamme sinulle miellyttävän ja modernin työskentely-ympäristön, innostavan ja kollegiaalisen henkilöstön sekä erinomaiset työvälineet. Pihlajalinnalla on Turussa mm. kiinteä magneettikuvauslaitteisto ja ensiluokkaiset leikkaussalipalvelut!

Voit työskennellä halutessasi joustavasti osa-aikaisena muun työn ohessa esimerkiksi ilta-aikaan. Työskentely onnistuu ammatinharjoittajana tai palveluyrityksen kautta. Pihlajalinnalla on myös joustavat hybridityömahdollisuudet: mm. psykiatrian, työterveyshuollon ja yleislääketieteen parissa voit tehdä osittain etä- ja osittain lähityötä, oma elämäntilanteesi huomioiden.

Tarjoamme

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Turku, Kupittaa

Työsuhteen tyyppi: Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Mona Soidinmäki [email protected] 040 457 7864

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi