HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Lääketieteen opiskelijat

Tervetuloa kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi!

Pihlajalinna opiskelijoille

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä. Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä työkavereiksi osaavan hoitajahenkilöstön. Meillä työ on monipuolista ja jo opiskeluaikana voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelussa, amanuenssina, osastokandina, vastaanotolla, oheispalveluissa tai päivystyksessä.

Pihlajalinnassa saat työsi tueksi

  • Kattavan perehdytyksen ja monipuolisen työnkuvan

  • Aivan ykkösketjun kollegat ja henkilökunnan

  • Joustavuutta työaikoihin ja lomatoiveisiin

  • Mahdollisuuden nelipäiväiseen työviikkoon

  • Mahtavat takapäivystäjät 24/7 sekä kokeneet yleis- ja erikoislääkärit

  • Mahdollisuuden hyvään urapolkuun Pihlajalinnalla

Pihlajalinnan työmahdollisuudet kandista erikoislääkäriin

Pihlajalinnaan voit työllistyä jo lääketieteen opintojen alusta saakka
1. ja 2. vuosikurssilla

Ajanvarausta ja asiakaspalvelua Ennen lääkärin sijaisena toimimista voit työllistyä esimerkiksi Pihlajalinnan Contact Centeriin tai lääkärikeskuksen asiakaspalveluun.

3. vuosikurssin jälkeen

Amanuenssuuri Voit suorittaa amanuenssuureja julkisen sektorin toimintayksiköissämme.

4. vuosikurssin jälkeen

Osastotyöt terkassa tai sairaalassa Voit työskennellä esimerkiksi kesäkandina tk-vuodeosastolla.

5. vuosikurssin jälkeen

Vastaanottotyöt ja päivystys Voit tehdä töitä esimerkiksi sijaisena, kesäkandina, tk-vastaanotolla, työterveyshuollossa, oheispalveluissa tai päivystyksessä.

Valmistumisen jälkeen

YEK 9–12 kk Kerrytä palveluita hyvinvointialueen omana lääkärinä sopimalla työt Mediavun kautta. Yhteistyön piirissä on yli 250 toimipaikkaa ympäri Suomen.

Erikoistumaan

Pihlajalinnan lääkärikeskuksessa ja hyvinvointialueella Suorita esimerkiksi yleislääketieteeseen erikoistuminen, josta tth-jakso Pihlajalinnan lääkärikeskuksessa.

Laajat työmahdollisuudet erikoislääkärille

Terveyskeskustyö, yksityisvastaanotto, vuokratoiminta, etälääketiede ja suora työsuhde hv-alueella.

Urapolku Pihlajalinnassa

Meille on kunnia-asia, että kandimme haluavat tulla meille takaisin töihin — niin he yleensä tulevatkin. Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka. Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä. Voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita. Pihlajalinnassa voit työskennellä ja kouluttautua lääketieteen opintojen alkumetreiltä aina erikoislääkäriksi ja johtavaksi lääkäriksi asti. Tarjoamme kattavimman tarjonnan työ- ja kouluttautumismahdollisuuksia kaikkiin urasi vaiheisiin.

Lääkisyhteistyö

Me pihlajalinnalaiset teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa. Oppilaitosyhteistyöhön kuuluvat mm. yhteiset liikuntatapahtumat, illanvietot, vuosisopimukset kandiseurojen kanssa ja monet muut tilaisuudet, joissa voimme kohdata opiskelijoita. Oletko ainejärjestön, lääkiksen kurssin tai muun vastaavan tahon edustaja, joka on kiinnostunut yhteistyöstä Pihlajalinnan kanssa? Jos sinulla on mielessä yhteistyöehdotus, ota yhteyttä!

Joni Jylli, yhteyspäällikkö 0400 602 668 [email protected]

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi