HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus

Työterveyslaitoksen työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus eli niin kutsuttu pitkä kurssi on vaihtoehto yleislääkäreille syventää osaamistaan työterveyshuollossa

Pätevöittävä koulutus eli pitkä kurssi

Työterveyslaitoksen työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus eli niin kutsuttu pitkä kurssi on vaihtoehto yleislääkäreille syventää osaamistaan työterveyshuollossa. Sen myötä voit tehdä osa-aikaisesti työterveyshuollon ennaltaehkäisevää työtä.

Pihlajalinnan moniammatillisessa työterveyshuollon tiimissä yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti sekä työpsykologi tekevät saumatonta yhteistyötä.

5–7 kuukautta kestävän kurssin voi suorittaa työn ohessa. Kurssi oikeuttaa työskentelemään osa-aikaisena työterveyslääkärinä alle 20 tuntia viikossa, joten tätä kautta yleislääkärin työviikkoon saa lisättyä vaihtelua ja haastetta. Kurssi tuo myös mukavaa varmuutta kysyttynä osaajana. Pihlajalinnassa pitkän kurssin voi suorittaa seuraavilla paikkakunnilla:

  • Helsinki

  • Kuopio

  • Tampere

  • Oulu

Hae koulutukseen

Haku koulutuksiin on kaksi kertaa vuodessa. Kevään koulutuksiin haku on avoinna elo-syyskuussa ja syksyn koulutuksiin haku on avoinna maalis-huhtikuussa.

Lisätietoja työterveyshuoltoon pätevöittävästä koulutuksesta saat jättämällä viestin alla olevalla lomakkeella tai [email protected].

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi