HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Yleislääkäri Jyväskylään, Mänttään tai Jämsään

Tule pitämään työterveyshuollon yleislääkärin vastaanottoa. Pihlajalinna Jyväskylässä, Jämsässä ja Mäntässä työterveyden saralla on juuri Sinun yleislääkäriosaamisellesi kysyntää.

Paikkakunta: Jyväskylä, Jämsä, Mänttä

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Pihlajalinna Jyväskylässä palvelemme yleis- ja erikoislääkäreiden, työterveyden, fysioterapian, psykologien ja muiden erityistyöntekijöiden asiakkaita. Tutkimuspalveluista tarjolla ovat laboratoriopalvelut ja kuvantamispalveluista röntgen, mammografia sekä ultraääni. Pihlajalinna Jämsässä puolestaan palvelevat yleislääkärit ja lääketieteen eri alojen erikoislääkärit. Jämsän ja Mäntän palveluihin kuuluvat työterveyshuolto, fysioterapia, ravitsemusterapia ja laboratorio.

Tule pitämään työterveyshuollon yleislääkärin vastaanottoa meille Pihlajalinnaan! Työterveyspalveluidemme kysynnän kasvaessa, olisi meillä Jyväskylässä, Jämsässä tai Mäntässä työterveyden saralla juuri Sinun yleislääkäriosaamisellesi kysyntää. Potilasvirta on meillä niinkin mukavalla tasolla, että kaikille vapaille yleislääkärin ajoille löytyy myös varaaja.

Työn aloitus, työskentelyajat ja työpanos ovat sinua kiinnostavassa toimipisteessä meillä joustavasti sovittavissa, ja mahdollisuus on työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Kivijalkatyöskentelyn ohella hyödynnämme tehokkaasti myös etäyhteyksiä, joten osa työviikosta on tehtävissä vaikka kotoa käsin. Voit työskennellä meillä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Työterveyshuollossa toimimme Pihlajalinnassa tiimimallisesti:

  • Moniammatillisissa työterveyshuollon tiimeissämme toimivat saumattomassa yhteistyössä yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti, työpsykologi ja sosiaalialan asiantuntija.

  • Pidetty mallimme mahdollistaa tiimin jäsenten itsenäisen työskentelyn ydinosaamisensa äärellä, ja sen lisäksi yhteisön tuen oman roolin ympärillä. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan ympärillä on kannustava ja kehitysmyönteinen yhteisö.

  • Työterveyshuollon kiinnostaessa syvemmin, on Pihlajalinnalla Keski-Suomessa myös erinomainen mahdollisuus sekä erikoistua että pätevöityä työterveyshuoltoon; viimeistellyn erikoistumispolun tai veloituksettoman Työterveyslaitoksen kurssin kautta (arvo n. 5000 €, suoritettavissa työn ohessa 5-7 kk aikana).

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Jyväskylä, Jämsä, Mänttä

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: LL, eval, EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Johanna Karhukorpi [email protected] 040 821 7615

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi