HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Työterveyshuollon erikoislääkäri Pihlajalinna Etäklinikka

Lääkärimme Pihlajalinna Etäklinikalla viihtyvät etätyössä kotitoimistolla tai yhdistävät sitä kivijalkatyöhön. IT- ja kollegiaalinen tuki on aina tarvittaessa saatavilla.

Paikkakunta: Koko Suomi

Työsuhteen tyyppi: Ammatinharjoittaja, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen

Työn kuvaus

Etävastaanottojen osuus terveyden ja hyvinvoinnin palveluissa kasvaa voimakkaasti ja Pihlajalinnan kaikista käynneistä jopa 45 % tapahtuu etänä. Myös työterveyshuollon erikoislääkäreiden palvelut tapahtuvat yhä enemmän etäkanavissa ja vahvistamme tth EL tiimiämme etätyöterveydessä Pihlajalinnan etäklinikalla.

Pihlajalinna Etäklinikan etätyöterveystiimissä pääset osaksi ketterää ja alaa kehittävää erikoislääkäritiimiä, jossa asiantuntijuutesi on keskiössä. Lääkärimme viihtyvät etätyössä kotitoimistolla tai yhdistävät sitä kivijalkatyöhön – tämä on myös sinulle mahdollista.

Huolehdimme sinulle työvälineet (kannettava tietokone, puhelin ja nettiyhteydet) ja IT-tuki on aina tarvittaessa saatavilla.

Etäklinikan etätyöterveystiimissä työskennellessäsi keskityt kela l toimintaan mutta voit halutessasi tehdä myös sairausvastaanottoa valtakunnallisesti etänä. Muuten työsi sisältää työterveysneuvotteluita, konsultaatioita sekä etävastaanottotyötä. Sinulle sovitaan omat asiakaskohteet ja tulet olemaan osa kyseisen asiakkaan työterveystiimiä. Tiimissä työskentelee lisäksesi työterveyshoitajia ja muita työterveyden ammattilaisia, joten moniammatillinen yhteistyö on sujuvaa ja antoisaa.

Työ sijoittuu virka-aikaan ja voit työskennellä osa-aikaisesti yhden tai useamman päivän viikossa tai kokoaikaisesti. Voit olla työsuhteessa tai toimia oman yhtiön kautta tai ammatinharjoittajana, jolloin korvaus maksetaan vuokrasopimusmallin mukaan.

Työssäsi on tukena oma yhteyshenkilö, jonka kanssa käytännön asioiden hoitaminen ja muun muassa työviikon aikataulujen suunnittelu sujuu mutkattomasti. Yhteyshenkilön lisäksi ympärilläsi työskentelee sinua aina auttaen vastaava esihenkilö Erik Mandelin ja koko muu kollegaverkosto.

Etätyöterveystiimissä pidetään viikoittain tiimikahvit ja myös muita yhteisiä taukoja, ja tiimihenki on hyvä. Työterveyshoitajat tiimissämme tukevat lääkäriemme työtä ja ovat kaikki kokeneita työssään, joka edistää laadukasta työtä.

Työkulttuurissamme näkyvät kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen meistä saa ja voi viedä asioita eteenpäin. Me lupaamme, että meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle kehittämään työtapoja ja -yhteisöä. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja elät itsesi näköistä elämää. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden.

Tarjoamme

  • Liikunta- kulttuuri ja hammashoitoetuus ePassilla

  • Laajat työterveyshuollon palvelut

  • Joustavat työaikajärjestelyt

  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

  • Edullisempi hinta Forever-kuntoklubilla kuntoillessa

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Koko Suomi

Työsuhteen tyyppi: Ammatinharjoittaja, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen

Vaadittavat oikeudet: EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö Laura Iisakka [email protected] 040 5730517

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi